Çocukları, Bir Kez Daha Profesör Kelly’yi Gölgede Bıraktı!

Share

BBC canlı yayınındaki ‘kaza’nın sosyal medyada yayılmasıyla bir anda meşhur olan Amerikalı Profesör Robert Kelly ve ailesi Güney Kore’de bir basın toplantısı düzenledi. Ancak tıpkı BBC canlı yayınında olduğu gibi bu toplantıya da Kelly ve eşinin çocukları Marion ve James’in sevimli halleri damgasını vurdu.

fawf

Olayın ardından tekrardan tam kadro BBC yayınına bağlanan ailesi bu bağlantıdan önce hep beraber Kelly’nin çalıştığı Güney Kore’deki Pusan Üniversitesi’nde dün bir basın toplantısı yaptı, soruları yanıtladı.

Ancak toplantıya yine Kelly’nin 4 yaşındaki kızı Marion’un tavırları damgasını vurdu.

Basın toplantısına ağzında lolipopu, pembe gözlükleri ve haki rengi trençkotuyla katılan Marion deyim yerindeyse babasından ‘rol çaldı’.

Marion toplantının sonlarına doğru kısa şekerlemeler yapmaya başladı, kardeşi James ise toplantı boyunca elindeki yiyeceği kemirmekle meşgul oldu.

‘CANLI YAYIN KAZAMIZ BİR ÇOK İNSANI GÜLDÜRDÜ’

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Prof. Kelly “Çocuklarımızı çok seviyoruz ve televizyondaki aile kazamızın bir çok insanı güldürmüş olmasından memnunuz” dedi.
Kelly canlı yayın kazası sırasında Marion’ı itmeye çalışmadığını ayrıca sosyal medyadaki iddiaların aksine yayın sırasında altında pijama değil pantolon olduğunu da belirtti.

Prof. Kelly olay sonrası bir daha hiçbir televizyonun kendisini Güney Kore hakkında kendisinden yorum almak için aramayacağından da endişe ettiklerini söyledi.

Prof. Kelly ve ailesi

’80 YAŞIMA GELDİĞİMDE DÜNYA BAŞKANI OLMAZSA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAYACAĞIM’

Basın toplantısı sonrası sosyal medya kullanıcıları Marion’ın sevimli halleriyle ilgili esprili mesajlar paylaştı.

Bir kullanıcı “Eğer 80 yaşıma geldiğimde o ‘Dünya Başkanı’ olamazsa hayal kırıklığı yaşayacağım” dedi.

Sputniknews

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...