Ümmiye Teyze ve Ronaldo’nun Madrid Hikayesi

Share

Mersin’in Aslanköy köyünde kurduğu tiyatro topluluğu ekibiyle ‘Yün Bebek’ adında bir film çekerek, New York Avrasya Film Festivali’nde büyük ödüle layık görülen Ümmiye Koçak, şimdi de Real Madridli dünya yıldızı futbolcu Cristiano Ronaldo’nun oynadığı reklam filminin yönetmeni oldu.

maxresdefault

İletişim operatörü Türk Telekom’un ‘Sen Yeter ki Hayal Et’ projesi kapsamında hazırlanan reklam filminde Koçak, hem yönetmen koltuğuna oturdu hem de rol aldı. Ronaldo’nun Madrid’deki evinde gerçekleştirilen çekimlere katılan Koçak, 60 yaşında. Koçak, reklam filmini kişisel Twitter hesabında paylaşarak, “Kurban olduklarım ben hayal ettim ve gerçekleştirdim. Siz de hayal edip başarabilirsiniz” dedi.

Ümmiye Koçak

Reklam filminde Ronaldo, zorluklara rağmen hayallerinin peşinden koşmaktan asla vazgeçmediğini anlatıyor.

Filmin hazırlıklarla birlikte toplam 23 gün süren Türkiye’deki çekimleri, Denizli, Rize, Antalya, Gaziantep, İstanbul ve Çanakkale olmak üzere toplam 6 ilde gerçekleştirildi. Ekipte yaklaşık 100 kişilik bir ekibin görev aldığı belirtildi.

jhdt

Koçak, dünyaca ünlü futbolcudan imzalı forma almayı da ihmal etmedi.

Sputniknews

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...