5X5: En iyi ‘Sex and the City’ şarkıları

Share

Evet sizler de biliyorsunuz ki bir cuma akşamını evde geçireceksek ve elimizde hiç açılmamış bir şişe şarap varsa ve Sex and the City 20. yılını kutluyorsa o zaman bir SATC gecesi yapmanın zamanı gelmiş demektir. Neden mi? İtiraf etmek gerekirse, özledik!

www

Carrie’nin Mr. Big’e duyduğu katıksız aşkı, Charlotte’un incilerini takıp sevimli ailesini sarıp sarmalamasını, Samantha’nın fütursuzca tasarlanmış aşk oyunlarını ve Miranda’nın huysuz ama idealist bir işkolik oluşunu… Hepsini çok özledik. Tamam belki en az Miranda’yı özledik; fakat genel anlamda dizi burnumuzda tütüyor diyebiliriz.

Madem ki Sex and the City izlenecek, o zaman unutulmaz şarkıları da dinlenecek! Aklınız karışmasın, bahsettiğimiz sinemada izlediğimiz iki film değil, mevzu bahis 6 sezon boyunca dizide unutulmaz sahnelere eşlik eden parçalar. Seçmek çok zor olsa da bir kahraman edasıyla başımız dimdik şarkıların arasına daldık.

İşte 6 sezon boyunca her bölümünü severek izlediğimiz Sex and the City’den unutulmaz 5 şarkı:

5- Barbra Streisand/The Way We Were

4- Andrea True Connection/More, More, More

3- Chicago/If You Leave Me Now

2- Barry Manilow/Copacabana

1- Henry Mancini & Andy Williams/Moon River

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...