Emma Watson’ın Gizli Fotoğrafları Çalındı

Share

Özellikle Harry Potter serisiyle adını duyuran ve Hollywood’un önemli simalarından biri haline gelen Emma Watson’ın şahsi fotoğrafları hack kurbanı oldu.

emma porter mag 08

2014 yılında gerçekleşen ve The Fappening adı verilen iCloud skandalının ardından şimdi de 4Chan ve Reddit sayfalarını başka ünlülerin fotoğrafları süslemeye başladı.

Bu kez hedefte Emma Watson ve Amanda Seyfried’in başını çektiği birçok ünlü kadın oyuncu yer alırken, fotoğrafların neredeyse hepsinin yine iCloud üzerinden çalındığı iddia edildi.

Hemen belirtelim bu kez fotoğraflarda çıplaklık ya da uygunsuz pozisyonlar yer almıyor. Örneğin Emma Watson’ın kıyafet provalarından birinde çekilmiş bir fotoğrafı var.

Bu da ünlülerin artık bulut sistemine güveninin kalıp kalmadığı sorusunu akıllara getiriyor. The Fappening adı verilen skandalın ardından artık herkesin daha dikkatli davranmaya başladığını da göz ardı etmemek gerek.

Yaşanan olayla ilgili bir açıklama yapan Emma Watson’ın menajerleri, bir stilist ile kıyafet provası yaparken çekilmiş fotoğrafların çalındığını ve avukatların konuyla ilgili olarak bilgilendirildiklerini, konuyla ilgili daha fazla açıklama yapmayı düşünmediklerini belirttiler.

Hedef olarak Emma Watson’ın seçilmiş olması da ilginç bir tercih. Zira 2015 yılında cinsiyet eşitliği hakkında bir konuşma yaptıktan sonra hackerların tehditleri altında olduğunu ve çıplak fotoğraflarının yayımlanacağının iddia edildiğini açıklamıştı.

Watson ayrıca hiçbir yerde çıplak fotoğraflarının olmadığını ve bu yüzden bu tehditlerin yalnızca bir düzmeceden ibaret olduğundan emin olduğunu da sözlerine eklemişti.

Amanda Seyfried, Jillian Murray ve Analeigh Tipton için ise yukarıda söylediklerimizin hiçbiri geçerli değil denebilir. Zira üçlünün bir sürü çıplak fotoğrafı da şimdiden internette gezinmeye başladı.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...