iPad Pro 2 Geliyor

Share

Yeni iPad’lerin tanıtılmasına artık çok az bir süre kaldı. Bu ayın sonunda veya en geç nisan ayının başında tanıtılacağı belirtilen yeni iPad modeliyle ilgili yeni bir iddia ortaya çıktı. Apple’a yakın kaynaklardan 9to5Mac’in haberine göre 9,7 inçlik iPad Pro 2, çok az değişiklere sahip olacak.

Tasarım açısından geçtiğimiz yılki modelle aynı olacağı belirtilen tabletin A10X işlemcisinden güç alacağı ifade ediliyor. A10X işlemcisiyle daha iyi CPU ve grafik performansı sunmasını beklediğimiz tabletin bu yıl tanıtılacak ilk Apple ürünü olacağı belirtiliyor. Apple’ın kısa bir süre içerisinde gerçekleştirmesi beklenen etkinliğinde 9,7 inçlik model haricinde 10,5 inçlik ve 12,9 inçlik iPad Pro modellerini de görücüye çıkarması bekleniyor. 10,5 inçlik modelin çerçevesiz ekranıyla diğer iki modelden ayrılacağı dile getiriliyor. Daha ince ekran çerçevesiyle farkını ortaya koyacak tabletin etkinliğin yıldızı olacağı söyleniyor. 10,5 inç ve 12,9 inç ekranlı iPad Pro’ların diğer modelde olduğu gibi A10X işlemcisinden güç alacağı belirtiliyor.

Yeni iPad Pro modelleriyle birlikte yeni aksesuarların da tanıtılma olasılığı bulunuyor. Yenilenen klavyeyi ve Apple Pencil 2’yi bu etkinlikte görme ihtimalimiz var. Apple’ın iPad Pro haricinde iPad mini Pro’yu da tanıtacağı konuşuluyor.

Log

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...