Mika Hakkinen, McLaren’a Geri Döndü

Share

McLaren ile iki kez dünya şampiyonluğu kazanan Mika Hakkinen’in eski takımı McLaren’a “ortak elçi” rolünde döndüğü açıklandı.

McLaren ile 130 yarışa çıkan ve iki şampiyonluk kazanan Hakkinen, takımın CEO’su Zak Brown ve pazarlama ekibi ile birlikte çalışacak.

Hakkinen aynı zamanda McLaren Automotive CEO’su Mike Flewitt ile çalışacak.

Hakkinen “McLaren’ı her zaman Formula 1’deki evim olarak gördüm ve hala takım içerisindeki herkesin kalbimde devasa yeri var. ”

“Tabi ki McLaren için geride kalan bir kaç sene kolay değildi ancak her zaman McLaren’ın tekrar iyileşmesinin sadece zaman alacağına inandık. Bunun gerçekleşmesi yolunda üstüme düşeni yapmak istiyorum.”

“Aynı zamanda 2001’de yarış kazandığım McLaren’lardan birisine sahip olan Zak ile çalışmak için sabırsızlanıyorum.”

“Birlikte nasıl çalışabileceğimiz konusunda konuştuk ve onun McLaren’ın tekrar ön sıralara dönme yolunda gerekenleri yaptığını görebiliyorum.”

“Önümüzdeki heyecanlı senelerde onunla birlikte çalışacağım.” dedi.

Motorsport

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...