Ölüler Diyarı’na Eğlenceli Bir Yolculuk

Share

İlhamını her yıl 2 Kasım’da Meksika’da kutlanan Ölüler Günü’nden alan eğlenceli animasyon Coco’nun ilk fragmanı çıktı.

Pixar’ın sonbaharda vizyona sokmayı planladığı renkli animasyonun yönetmen koltuğunda Toy Story 3 ile beğeni toplayan yönetmen Lee Unkrich oturuyor. Tamamı Latin oyunculardan oluşan seslendirme kadrosuyla dikkat çeken animasyon yapımın kadrosunda ünlü oyuncu Benjamin Bratt, Gael García Bernal, gelecek vadeden oyuncu Anthony Gonzalez gibi isimler yer alıyor.

thumbnail_detail_490555

12 yaşındaki Miguel’in en büyük kahramanı efsanevi Meksikalı gitarist Ernesto de la Cruz’dur. Ancak Cruz hayatını kaybetmiştir ve Miguel’in onunla tanışma imkanı yoktur. Ancak bu küçük çocuğun hayranlığını azaltmaz. Her gün onun şarkılarını dinlemektedir.

Günün birinde Miguel ünlü müzisyenin gitarını bulur ve onu çalmaya başlar. Ancak bu beklemediği bir sonuç doğurur ve gitarı çalması onu Ölüler Diyarı’na götürüverir… Böylece macera başlamış olur. Yolda büyüleyici düzenbaz Hector’la karşılaşır ve birlikte Miguel’in aile tarihinin ardındaki gerçek hikayeyi keşfetmek için olağanüstü bir yolculuğa çıkarlar.

Film Amerika’da 22 Kasım’da vizyona girecek.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...