Google Haritalar İle Araç Kaybetmeye Son

Share

Google’ın haritalar uygulamasına, aracını park ettiği yeri sıklıkla unutan kişiler için müthiş bir özellik ekleniyor. Google Haritalar sayesinde artık park yerinizi kaybetmeye son.

Google Maps yani Google Haritalar uygulamasına eklenen yeni bir özellik sayesinde artık aracınızı park ettiğiniz yeri ve zamanını tam olarak belirleyebileceksiniz.

Park yerini kaybetme derdine son!

Harita üzerinde aracınızı park ettiğiniz anda, menüde yer alan Park yerini kaydet seçeneği sayesinde harita üzerinde P simgesi oluşacak ve aracınızı aramak gibi bir probleminiz kalmayacak.

Aslına bakarsanız bu özellik çok da şaşırtıcı ya da yenilikçi bir girişim değil. Özellikle de Apple’ın aynı şeyi iOS 10 ile birlikte Apple Maps’e dahil ettiğini düşünecek olursak, Google’ın bu konuda biraz geç kaldığını dahi söyleyebiliriz.

Google Haritalar uygulaması için son güncelleme dağıtılmaya başlandı ve bugün güncellemeyi yapmak isteyen tüm Android kullanıcıları yeni park yeri belirleme özelliğine sahip olabilecek.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...