Android İçin Super Mario Run Çıktı

Share

Nintendo’nun iOS’a özel olarak yayınladığı Super Mario Run, uzun süren bekleyişin ardından nihayet Android kullanıcıları ile buluştu. İşte Android için Super Mario Run hakkında tüm detaylar…

Nintendo ve Apple arasında yapılan ortak çalışmalar sonucunda, iPhone 7 lansmanında duyurusu gerçekleştirilen Super Mario Run, 15 Aralık 2016 tarihinde iOS kullanıcıları ile buluştu.

Mario hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Super Mario Run için Android kullanıcılarından gelen talepleri göz ardı edemeyen Nintendo, geçtiğimiz yıl kolları sıvadı ve nihayet beklenen gün geldi.

Ön kayıtların Google Play Store’da aylardır devam ettiği Super Mario Run, Android için yayınlandı.

Super Mario Run, Android için yayınlandı!

Twitter üzerinden, Android işletim sistemli cihazlar için Super Mario Run oyununun Play Store’da yerini aldığını açıklayan Nintendo, iOS sürümünde olduğu gibi oyunu ücretsiz ( kısmen ) olarak kullanıcılara sundu.

Oyunun senaryosu iOS sürümü ile herhangi bir farklılık göstermezken Nintendo, Android için doğrudan Super Mario Run’un hata düzeltmelerinin ve performans iyileştirmelerinin yapıldığı 2.0 sürümünü yayınladı.

Android kullanıcılarının Play Store’dan ücretsiz olarak indirebildiği Super Mario Run’un, tam sürümüne ulaşabilmeleri için 9,99 dolar gibi bir ücret ödemeleri gerekiyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...