Samsung’tan ‘Galaxy Book’ Geliyor!

Share

Bu yıl kullanıcıların karşısına yeni ürünler ile çıkacak olan Samsung, yeni Galaxy Book’un reklam filmini paylaştı. Bakalım, Galaxy Book başarılı olabilecek mi?

Galaxy Tab S3 ile beraber MWC 2017’de duyurulan Galaxy Book hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Bugün Samsung, Galaxy Book’a ait bir reklam filmi yayınladı.

Samsung Galaxy Book reklam filmi yayınlandı!

Samsung’un yeni 2’si 1 arada tableti Galaxy Book oldukça iddialı geliyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmayan Galaxy Book’a ait resmi reklam filmi yayınlandı.

Yakın zamanda çıkış tarihi açıklanacak olan Galaxy Book, 12 inç ve 10 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan iki farklı model ile karşımıza çıkacak.

Tasarımsal açıdan ciddi değişikliklerin yer alamadığı bu modeller, donanımsal farklılıkları ile farklı kullanıcı ihtiyaçlarını oldukça karşılayacak.

Intel’in yeni nesil Kaby Lake mimarisi ile üretilen Core i5 işlemciden güç alacağı açıklanan 12 inçlik tablet oldukça dikkat çekiyor.

Diğer, 10 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan model ise Intel Core m3 işlemciden güç alacağı belirtilmişti. Aşağıdan Galaxy Book’a ait tanıtım filmini izleyebilirsiniz.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...