Astroloji: Nisan 2017 Burç Yorumları

Share

Astroloji editörümüz Nilüfer Çökmez, Nisan ayı burç yorumlarıyla sizlerle:

FridaKahlo-thinking-about-death-Illustration

Nisan ayını yeni  umutlarla  selamlayacağız. Bizlerin de içinde rengarenk çiçekler açacak. Hadi yine bu ay iyiyiz. Yalnız Nisan’ın 15’ine kadar Venüs gerileme, duraklama döneminde olacak. Venüs; aşk, ilişkiler, güzellik, huzur, mutluluk ve keyif veren her şeyi temsil eder. Gerileme döneminde aşk meşk konularında duygularımız bizi yanıltabilir. Hemen bir ilişkiye ayın 15’ine kadar atılmayın.

Venüs gerileme dönemindeyken yaşamınıza şöyle bir bakın ve kendinizi biraz dinleyin. Her konuda temkinli olun. İlişkinizi gözden geçirin derim.

9 Nisan’da Merkür retrosu başlıyor olacak. Merkür gerileme dönemindeyken iletişim konularında sıkıntılarla  karşılaşabiliriz. Elektronik aletlerimiz birden bozulabilir. Finansal kararlar almaktan kaçının. Geçmişte aldığınız aslında çok da doğru olmayan bir  kararı bu süreçte en hızlı olacak şekilde düzeltmeye bakın.

11 Nisan’da Terazi Burcu’nda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay’da özellikle ilişkinizin farkındalığına varın. Gelecek ile bir planlarınız varsa daha da hırslanıp planınıza koşarak rahatlıkla ilerleyebilirsiniz. 26 Nisan’da Boğa Burcu’nda gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte maddi yönden güçleneceğiniz yeni fırsatları karşınıza çıkartabilir. Yeni Ay motivasyonunuzu yüksek tutmanızda sizlere yardımcı olacak..

Baharın renkleri gibi dünyanızın güzelleşmesi dileğiyle…

KOÇ ( 21 MART – 19 NİSAN )

image

Nisan ayına siz Koçlar enerji dolu merhaba diyeceksiniz. Özellikle bu ay kendinize zaman ayırın. Yalnız kalacağınız bir yerlere gidin ve iç sesinizi dinleyin. Bunu yaptığınızda kendinizi arınmış hissedeceksiniz.
Baharın tomurcuklarının içinizde açtığını göreceksiniz. Aşk hayatınızda bir takım kıpırtılar olabilir. Kalbinizin sesini  dinlemekten vazgeçmeyin. Var olan ilişkinizde ise dürüst davranırsanız devamlılığını getirebilirsiniz.

Sadece aşktan kaçmayın ve güzel şeylerin olacağına inanın.. 11 Nisan’da burcunuzda Dolunay gerçekleşecek. Dolunay ile arkadaşlarınızla olan bağınız derinleşecek ve enerjinizi yükseltecek. Ayrıca Dolunay’ın etkisiyle karşınıza yeni bir iş fırsatı çıkabilir. Ya da işiniz ile ilgili daha güzel bir yere gelebilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili göstermiş olduğunuz çabaların karşılığını  bu ay alabilirsiniz. Vazgeçemeden yola devam. 9 Nisan’da Merkür retro dönemine giriyor. Retro döneminde ikili ilişkilerinizde bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz.

Finansal bakımdan da bütçenizi gerileme döneminde gözden geçirmeyi ihmal etmeyin. 21 Nisan Mars’ın etkisiyle çevrenizdekilere kendinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Fikirlerinizi doğru seçerek cesurca söyleyebilirsiniz. Cesaretli olduğunuz süre tüm kapıların sizler için açılacağını unutmayın.

26 Nisan’da Terazi Burcu’nda Yeni Ay meydana gelecek. Yeni Ay ‘da sürpriz bir haber ile keyfiniz yerine gelecek. Maddi anlamda da yükseliş dönemine gireceksiniz.

Kendiniz için bir dilek tutun ve hayatın bize fısıldadığı bir melodiye kulak vererek cesurca dileğinize koşun…

Hayat dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle….

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS)

image

Nisan ayı siz Boğalar için kişisel ve ruhsal bakımdan yenilenerek merhaba diyeceksiniz. Bu aydan verimli sonuçlar almak istiyorsanız her ne olursa olsun pozitif bakamaya çalışın. 15 Nisan’a kadar yönetici gezegeniniz olan Venüs duraklama döneminde olacak. Bu süreçte eski bir arkadaşınızla iletişime geçebilirsiniz. Ve bazı eski konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Anlaşmazlık içerisinde olduğunuz biri varsa hayatınızda ona zeytin dalı uzatıp aranızı düzeltebilirsiniz.

Bu ay kırgınlıklara son vermek için iyi bir ay olacak. 9 Nisan’da merkür retro dönemine giriyor olacak. Kafanız birazcık karışık olabilir. Çevrenizdekilere kendinizi pek ifade edemeyebilirsiniz. O yüzden bu gerileme  döneminde sözlerinize çok dikkat etmelisiniz. Kişisel hedeflerinizi retro döneminde gözden geçirmeyi ihmal etmeyin.

11 Nisan’da Terazi Burcu’nda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunayda iş yerinizde, çalıştığınız kişilerin birinden sizi mutlu edecek bir haber alabilirsiniz. 21 Nisan itibari ile finansal bakımdan yükselişe geçiyorsunuz. Sizlere gelir getirebilecek yeni bir işe adım atabilirsiniz. Kazancınızın yükselişe  geçeceği bir dönem içerisine girebilirsiniz. 26 Nisan’da meydana gelecek Yeni Ay’da ruhunuza iyi gelecek bir adım atın ve bunun güzel meyvelerinden yararlanmak için bekleyin.

Kendiniz için bir dilek tutun ve hayatın bize fısıldadığı bir melodiye kulak vererek cesurca dileğinize koşun…

Hayat dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle….

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN)

image

Nisan ayı siz İkizler için oldukça  enerji dolu geçiyor olacak. İşiniz ile ilgili hedeflerinizi gözden geçireceksiniz. Yaptığım işi seviyor muyum? İşimde ne  kadar başarılıyım ve mutlu muyum?  Soruları dönüp kendinize  soracaksınız.

Cevaplamış olduğunuz sorular ile her şeyi  düzene koyabilirsiniz. Var olan enerjinizle kariyer yolunda kendinize çeki düzen vermenin tam da zamanı olacak. Bundan hiç  şüpheniz olmasın.

9 Nisan’da Merkür retrosu başlıyor. Retro döneminde hayatınızı ilgilendiren konularda karar vermekten  kaçınacaksınız. İşiniz ile ilgili bir proje gibi planlarınız varsa tekrardan bir göz gezdirin.

Gerileme döneminde yeni bir adım atmaktan kaçınmalısınız. B planınız yoksa eğer beklemek sizin için en doğru karar olacaktır. 11 Nisan’da Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay’da karşınıza biri çıkabilir. Bir bakmışsınız aşık olmuşsunuz kim bilir. Aşk dolu bir ay olsa hiç fena olmaz. Karşınıza çıkan o şanslı kişiye kapılarınızı açmayı deneyin derim. 21 Nisan’dan 4 Haziran’a kadar gerçekleştirmek istediklerinizin peşinden koşun. Başarıyı yakalayabilirsiniz.

Kendiniz için bir dilek tutun ve hayatın bize fısıldadığı bir melodiye kulak vererek cesurca dileğinize koşun…

Hayat dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle….

YENGEÇ(21 HAZİRAN -22 TEMMUZ)

image

Nisan ayı siz Yengeçler için tazelenme ayı olacak. İkili ilişkilerde bu ay uzlaşma yolunda gitmelisiniz. Problemlerinizi ancak iki tarafında anlayışı doğrultusunda giderebilirsiniz. 9 Nisan’da Merkür retro dönemine giriyor. Bu dönemde işlerinizi gözden geçirin adımlar atmak yerine ilk önce sorunlarınızı gidermek için çözümler üretmeye çalışmalısınız.

Gerilem  döneminde tek  yapmanız gereken şey deşarj olmaya bakın ki yeniden eski gücünüze kavuşabilesiniz. 11 Nisan’da Dolunay meydana gelecek. Aile bireylerinin birinden güzel mutlu bir haber alabilirsiniz. Eviniz için dekorasyon değişikliği yapıp kafanızı dağıtabilirsiniz. 21 Nisan’dan 4 Haziran’a kadar kendi içinize çekileceksiniz ve benliğinizin farkındalığına varacaksınız. Bu süreç içerisinde kendinizi yeniden tanıyın, duygularınızı değerlendirin. Bunları yaparsanız nasıl göründüğünüzü ve nasıl kendinizi ifade ettiğinizi anlayabilirsiniz. Asıl hedefinin ne olduğunun cevabını rahatlıkla alabilirsiniz. Hayatın vermiş olduğu karmaşıklıktan biraz olsa uzaklaşmak için kendinize zaman ayırın.

26 Nisan’da meydana gelecek olan Yeni Ay ile işinizde istediğiniz başarıyı yakalayabileceksiniz. Ayrıca bu Yeni Ay sizler için geçmişteki yaralarınızı silip yeni bir sayfa açmanızı sağlayacak.

Kendiniz için bir dilek tutun ve hayatın bize fısıldadığı bir melodiye kulak vererek cesurca dileğinize koşun…

Hayat dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle….

ASLAN (23TEMMUZ 22AĞUSTOS)

image

Nisan ayı siz Aslanlar için oldukça yoğun bir ay olacak. Sadece 15 Nisan’a kadar bazı parasal sıkıntılar ve problemler ile karşılaşabilirsiniz. Kariyer yolunda göstermiş olduğunuz mücadele oldukça yorucu olacak  gibi fakat bu zorlu geçen karmaşadan sonra istediğiniz başarıya ulaşacaksınız. Tek yapmanız gereken şey kendinize  güvenin ve asla pes  etmeyin.

11 Nisan’da gerçekleşecek Dolunay etkisiyle yapmış olduğunuz bir  sözleşme ile ilgili haberler  alabilirsiniz.

21 Nisan itibari ile  hiç olmadığı kadar  sosyalleşiyorsunuz. Katıldığınız  ortamların birinde birisiyle karşılaşıp birden aşık olabilirsiniz. Ya da önceden tanıdığınız bir arkadaşınız ile aranızda aşk doğabilir. Bu ayı değerlendirmeye bakın ve umutla hayata gülümsemekten vazgeçmeyin.

26 Nisan’da ise Yeni Ay’ın gerçekleşmesiyle birlikte kariyer sektörünüzde harika sürprizler sizleri bekliyor.
Kendiniz için bir dilek tutun ve hayatın bize fısıldadığı bir melodiye kulak vererek cesurca dileğinize koşun…

Hayat dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle….

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

image

Nisan ayı siz Başaklar için belli bir dönem zor geçecek fakat zorlayıcı dönemlerin ardından Nisan ayını zafer ile bitireceksiniz. Daha güçlenmiş bir şekild ayı kapatacaksınız. 15 Nisan’a kadar arkadaş çevrenizde bazı problemleri görmezden gelmeyecek ve tavrınızı koyacaksınız. Bazı zamanlar  tavır almak olayları lehinize çevirebilir.

9 Nisan’da Merkür retrosu başlayacak. Bu retro döneminde üzerinde çalıştığınız konularda zorluklar çekebilirsiniz. Karşılaştığınız engelleri sorgulayın ve zorlandığınız konuyu gözden geçirin. Bunu yaptıktan sonra problemlerinizi rahatlıkla çözebileceksiniz. 11 Nisan’da Terazi Burcu’nda Dolunay meydana gelecek. Finansal bakımdan çöküş yaşayabilirsiniz. Biraz bütçenize dikkat edip hesabınızı kitabınızı ayarlamanız gerekiyor. 21 Nisan- 4 Haziran arası Mars’ın etkisiyle kariyerinizde zirveye ulaşacaksınız.

Kendiniz için bir dilek tutun ve hayatın bize fısıldadığı bir melodiye kulak vererek cesurca dileğinize koşun…

Hayat dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle….

TERAZİ (23 EYLÜL 22 EKİM)

image

Nisan ayı siz Teraziler’in çalışma sektörü ile ilgili konuları etkileyecek. 15 Nisan’a kadar işinizde öz değerlerinizi gözden geçirin, kendinizi izleyin ve olayları nasıl yorumladığınıza bakın. Daha sonra kendinizde doğru bulmadığınız kalıpları değiştirin.

11 Nisan’da gerçekleşecek Dolunay’da duygularınız masaya yatırın ve hayatınız hakkında almanız gereken kararları düşünün. Yeni bir sayfa açmak için bu şart . 9 Nisan’da Merkür retro dönemine giriyor. Retro döneminde ikili ilişkilerinizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte düşünmeden cevap vermeyin. Finansal bakımdan da dara düşebilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirmekte yarar var. 26 Nisan’da gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte sizi bir hayli keyfinizi yerine  getirebilecek haberler alabilirsiniz.

Kendiniz için bir dilek tutun ve hayatın bize fısıldadığı bir melodiye kulak vererek cesurca dileğinize koşun…

 

Hayat dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

image

Nisan ayında siz Akrepler aşk konuları ile bir hayli haşır neşir olacaksınız. Venüs retrosunda olmamıza rağmen aşk kouları 15 Nisan’a kadar gündemde olacak. Bu süreç içerisinde aşktan ne bekliyorum? Bir
ilişkide aslında değer verdiğiniz  şeyler neler? Bir sevgilide gerçeten ne arıyorsunuz? Bu tür soruları kendinize  soracaksınız.

Verdiğiniz  cevaplar farkındalığınızı anlamanızı sağlayacak. Bazı  şeyleri değiştirme fırsatını bu süreçte kaçırmayın derim. Eski  sevgiliniz yeniden ikinci bir şansı sizden isteyebilir. Ama siz 15 Nisan’a kadar bekleyin. Kendinize sorup cevapladıklarınız karar vermenizde yardımcı olacaktır.

9 Nisan’da  Merkür retro dönemine giriyor. Gerileme döneminde bazı mali  sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Bir ilişki içerisindeyseniz sorunlar yaşabilirsiniz. Olaylar kötü hal alsa bile sizler iletişim hatlarınızı açık tutun ve uzlaşmadan yana olun. 26 Nisan’da meydana gelecek Yeni Ay ile birlikte kalbinizdeki gerçek sevgiyi karşınızdakine yoğun bir şekilde hissettireceksiniz.

Kendiniz için bir dilek tutun ve hayatın bize fısıldadığı bir melodiye kulak vererek cesurca dileğinize koşun…

Hayat dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle….

YAY (22 KASIM-21 ARALIK )

image

Nisan ayında siz Yaylar finansal sektörünüz ile ilgili konular gündeminizde olacak. Eviniz için yaptığınız tadilatlar ya da yatırım amaçlı aldığınız bir gayrimenkul biraz bütçenizi  zorlayabilir.

9 Nisan’da Merkür retro dönemine giriyor olacak.  Retro döneminde ortağınız ile bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Konuları büyütmeden ılımlı davranmaya bakın. İşinizde başarıyı elde etmek istiyorsanız eğer enerjinizi ve motivasyonunuzu yüksek tutmanız  gerekiyor. Sabır ettiğiniz  sürece her şey  istediğiniz gibi gerçekleşecek unutmayın.

26 Nisan’da Yeni  Ay  meydana  gelecek. Bu süreçte kendinizi şifalandırmak  adına size iyi  gelecek olan meditasyonlar  yapın ve huzuru bulmaya  çalışın.

Kendiniz için bir dilek tutun ve hayatın bize fısıldadığı bir melodiye kulak vererek cesurca dileğinize koşun…

Hayat dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle….

OĞLAK (22 ARALIK- 19 OCAK)

image

Nisan ayına siz Oğlaklar hayat dolu ve yeni umutlarla merhaba diyeceksiniz. 15 Nisan’a kadar kafanız  karışık olabilir. Bazı kararlar almak konusunda zorluk çekebilirsiniz.Özellikle ikili ilişkilerde kararsız kalabilirsiniz.

Eğer bir karar almak zorundaysanız artıları ve eksileriyle masaya yatırmalısınız. Mayıs ayına kadar alacağınız karaları askıya almanızda yarar var.9 Nisan’da Merkür retrosu başlayacak. Eğer bir ilişkiniz varsa birlikteliğinizi sorgulayın. Yeni bir ilişkiye başaldıysanız da bazı durumlar canınızı sıkabilir ve karşı tarafa birden duvarlar örebilirsiniz.

Gerileme döneminde eski sevgiliniz sizden ikinci bir şans da isteyebilir. Bu süreçte iyi düşünün ve vereceğiniz kararda  aceleci davranmayın. 26 Nisan’da Yeni Ay meydana gelecek yeni bir aşk doğabilir. Karşınızdakine şans verin ve bazı şeyleri akışına bırakın.

Kendiniz için bir dilek tutun ve hayatın bize fısıldadığı bir melodiye kulak vererek cesurca dileğinize koşun…

Hayat dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

KOVA (20 OCAK -18 ŞUBAT)

image

Nisan ayı siz Kovalar için bir hayli hareketli geçecek. Parasal bakımdan zorlanabilirsiniz. Yapmış olduğunuz harcamalar bütçenizi sarsabilir. Finansal hatalarınızı bu ay düşünün. Elde ettiğiniz başarılarla bu ay mutlaka düşünün. Kendinize iyi bir B planı hazırlayıp harekete geçin. 9 Nisan’da Merkür retrosuna giriyoruz. Retro döneminde ailevi konular gündeminizde olacak. Aile içi ya da akrabalarınızla bir takım konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Sizlerin tek yapması gereken şey ateşi körüklemeden olaylara ılımlı yaklaşmaya bakmalısınız.

21 Nisan -4 Haziran arası aşk hayatınız oldukça heyecanlı geçecek. İlişkinize daha fazla tutunacaksınız ve gerçekte istediğiniz mutluluğu elde edeceksiniz.

Kendiniz için bir dilek tutun ve hayatın bize fısıldadığı bir melodiye kulak vererek cesurca dileğinize koşun…

Hayat dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle…

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART)

image

Nisan ayı siz Balıklar için değişim ayı olacak. 15 Nisan’a kadar geri gidecek olan Venüs’ün etkilerini üzerinizde oldukça yoğun bir şekilde hissedeceksiniz. Gerileme döneminde Kendinizi  beğenmeyebilir ve güvensiz  hissedebilirsiniz. Bu durumu düzeltmek için neleri değiştirebileceğinizi keşfedi . Bunu  yaptığınız  zaman yepyeni bir sen doğduğunu göreceksiniz.

11 Nisan’da gerçekleşecek Dolunay ile çekmiş olduğunuz bir kredi borcunuzu zorlanmadan ödemenin yolunu bulacaksınız. 9 Nisan’da Merkür retrosu başlıyor olacak. Bu retro döneminde ikili ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Seyahat sırasında bir takım aksilikler ile karşılaşabilirisiniz. Retro döneminde 3 Mayıs’a kadar eğer bir projeye adım atmak için bir  düşünceniz varsa  askıya almanızda yarar var. 26 Nisan’da ise gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle enerji  dolu ve motive olmuş bir sen doğacak.

Kendiniz için bir dilek tutun ve hayatın bize fısıldadığı bir melodiye kulak vererek cesurca dileğinize koşun…

Hayat dolu bir ay geçirmeniz dileğiyle….

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...