‘Ekselansları’ 11 Yıl Sonra Mimai’de Şampiyon

Share

Miami Masters Tenis Turnuvası’nı, tek erkeklerde dünya sıralamasının 7. basamağındaki Rafael Nadal’ı 2-0 yenen dünya 6 numarası Roger Federer kazandı.

ABD’nin Miami kentinde düzenlenen sert kort turnuvasının tek erkekler finalinde, 2005 ve 2006 şampiyonu İsviçreli Roger Federer ile burada 5. kez finale çıkan İspanyol Rafael Nadal karşılaştı.

Korttan 1 saat 35 dakika sonunda 2-0 (6-3, 6-4) galip ayrılan Federer, Avustralya Açık Grand Slam Turnuvası ve Indian Wells Masters’tan sonra Miami Masters’ı da kazandı. 35 yaşındaki tenisçi, böylece 2017’de oynanan 3 büyük turnuvada da şampiyon oldu.

Federer’den 91. tekler şampiyonluğu

Burada 11 yıl sonra mutlu sona ulaşan Federer, Masters turnuvalarındaki 26, kariyerindeki 91. tekler şampiyonluğunu elde etti.

Nadal’a karşı oynadığı 37. maçta 14. kez korttan galip ayrılan Federer, İspanyol rakibiyle karşılaştığı 23. finalde 9. galibiyetini aldı.

T24

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...