Adidas, 3D Baskı İle Seri Üretime Geçiyor

Share

3D baskı teknolojisi, her türlü sektörde etkisini gösteriyor. Adidas, Futurecraft 4D adını verdiği yeni spor ayakkabılarının seri üretimini tamamen 3D baskı ile yapacağını duyurdu.

adidas-carbon-futurecraft

Adidas, 3D baskı Teknolojisini kullanarak üreteceği Futurecraft 4D adını verdiği yeni serisini duyurdu. Bu ayakkabılar tamamen 3D baskı teknolojisi ile üretilecek!

Adidas Futurecraft 4D ayakkabılar geliyor!

Adidas, Futurecraft 4D adını verdiği yeni seri spor ayakkabıların üretiminde, Continuous Liquid Interface Production adı verilen bir teknoloji kullanacak. Sıvı polimer malzemenin kullanıldığı bu süreç sonrasında ultraviyole ışık ile kalıplara uygun hale getiriliyor.

Bu yıl içinde 5000 adet üretilecek olan Adidas Futurecraft 4D isimli özel seri spor ayakkabılarının 2018 yılı içinde seri üretim ile toplamda 100000 adet üretileceği açıklandı.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...