Her ilişkideki en güzel 8 an

Share

Evet evet, her ilişki başta güzeldir, keyiflidir ve ayakları yerden keser. Peki onu güzel yapan anlar hangileridir dersiniz? Unuttuysanız bile hatırlayalım mı?

1- İlk defa dışarı çıkacaksınız onunla. Enerjiniz tavan yapıyor, patlamak üzeresiniz! Öyle büyük bir heyecan ve mutluluk sanki hiç yaşanmadı. Sanki evleniyorsunuz, o derece!

2- İlk öpücük. Sizi nasıl öpeceğini düşündükçe karnınıza ağrılar giriyor. Ama hayattaki en güzel ağrı bu olsa gerek! Öpüşme anında bu hayatta düşündüğünüz başka hiçbir şey yok. Ve sonuç; mutluluktan ölebilirsiniz.

3- Onunla kalacağınız ilk gece, yıldızlar bile daha parlak görünüyor. Ayın bu yüzünü sanki hiç görmediniz daha önce… Sindirella olarak eve dönmenize ve hiç durmadan saate bakmanıza gerek yok. Bu gece sadece onunlasınız ve onun olmak istiyorsunuz.

4- İlk sevişmeden sonraki sarılma anı. Her kadın için duygusallığın tavan yaptığı, zirveye çıktığı o ilk an. Unutulmaz, sadece yaşanır.

5- Birlikte köpek sahibi olursunuz ve bu sizin için beraber yaşamın ilk adımı gibi bir şey olur. Sahip olduğunuz bir canlı vardır şimdi ve artık üçünüzsünüzdür. Çocuk sahibi olmanın ön provası, o la laaaa!

6- Ailesiyle tanışıp bir gün onların sizin aileniz olacağını düşünmek iyi hissettirir.

7- Evine giderken kendinize diş macunu almak! O bardağa ikinci diş macununu (yani sizin olanı) koyduğunuzda artık sevgilinizin evinde sizin de söz hakkınız olduğu bir gerçektir.

8- Uzak bir yerden geldiğinizde sizi havaalanından aldığı an nasıl özeldir. Kapıya ulaşıp da onu görünce dizlerinizin bağını çözülür. İşte orada, biricik sevgiliniz sizi, sadece sizi bekliyordur.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...