The Expendables’ta Kan Kaybı Sürüyor

Share

Bizim Cehennem Melekleri ismiyle tanıdığımız, orijinal ismi The Expendables olan seri uzunca bir süredir beyaz perdenin ilgi gören işleri arasında yer alıyor.

Bu başarıda Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Mickey Rourke, Jason Statham, Jet Li, Bruce Willis, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme gibi efsane isimleri bir araya getirmiş olmasının payı ise çok büyük. Bu ünlü isimleri bir arada izleme fırsatını kaçırmayan izleyiciler serinin ciddi bir başarı elde etmesini sağladı. Bu sadece Cehennem Melekleri 4‘ün geleceği de kesinleşmiş oldu.

Ancak geçtiğimiz günlerde Sylvester Stallone seriden ayrıldığını duyurdu. Filmin yapımcılarından Avi Lerner ile ortak paydada buluşamadıklarını, bu şekilde projede yer alamayacağını açıkladı. İşler o zamandan beri yokuş aşağı gitmeye başladı. Bu gelişme hayranları üzüntüye boğarken, bir darbe de Arnold Schwarzenegger‘den geldi. Ünlü oyuncu Stallone olmadan yeni filmde yer almayacağını duyurdu. Böylece Cehennem Melekleri serisi kısa bir sürede iki efsaneyi birden kaybetmiş oldu. Bu üzücü kayıplardan sonra serinin nasıl devam edeceği ise henüz belli değil.

Log

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...