‘Benim Sonum da Yakın Olabilir’

Share

Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin yedinci sezonuna 2,5 ay kala yeni bölümlerde neler olacağına dair beklentiler internette paylaşılıyor. Dizinin oyuncuları da verdikleri röportajlarda yeni sezonla ilgili küçük ipuçları vererek heyecanı daha da artırıyor. Bu akıma, dizide Jorah Mormont karakterini canlandıran Iain Glen de dahil oldu.

thumbnail_detail_491980

“Jorah’ı canlandırmaktan daima keyif aldım” diyen 55 yaşındaki İskoç oyuncu, “Bu, şimdiye kadar bana iyi gelen bir roldü” dedi.

Dizide, Khaleesi’nin sadık yardımcısı olarak seyirci karşısına çıkan Glen, “Game of Thrones’ta ölüm sayısı çok fazla ve sevilen karakterleri bitirmekten çekinmiyorlar” dedi.

Glen, hayat verdiği Jorah karakteri için de “Sevilen karakterleri acımasız bir şekile saf dışı bırakıyorlar. Benim sonum da yakın olabilir ama şimdiye kadar iyi gittim” şeklinde konuştu.

Dizide Jaime Lannister karakterini canlandıran Nikolaj Coster-Waldau da 16 Temmuz’dan itibaren ekrana gelecek olan dizinin her kahramanı gibi “Yeni sezonda neler olacak?” sorusuyla karşılaştı.

Dizide kız kardeşi ile yaşadığı ilişki ve ona duyduğu ihtiraslı aşk ile gündemde olan Jaime Lannister, Cersei’yi karşılıksız sevdiğini söyledi.

Nikolaj Coster-Waldau’nun “Cersei’nin başka talibi yok” sözlerinin doğru olmadığını açıklaması, 7. sezonda yaşanacak yeni aşk gelişmelerinin haberi olarak yorumlandı.

Nikolaj Coster-Waldau’nun sözlerine bakılarak, Cercei yeni bir aşka yelken açmayacaksa da Jaime Lannister’a yeni bir rakip geleceği şeklinde düşünüldü.

Bunun dışında Sansa’nın yeni sezonda hamile olma ihtimali de konuşulanlar arasında.

Hatta Sansa’nın bu sezon dizinin sansasyonel ölüm geleneğine kurban gideceği de ihtimal dahilinde.

NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...