Game of Thrones’ta Jon Snow, Azor Ahai Teorisine Ne Dedi?

Share

Hepimizin ilgiyle takip ettiği Game of Thrones yaz ortasında yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yedinci sezon için geri sayım devam ederken hayranların yeni teoriler üretmek ve varolanları geliştirmek için fazlaca zamanı oluyor. Game of Thrones dünyasının en meşhur teorilerinden biri ise Azor Ahai. Kitaplarda adı sıkça anılan Azor Ahai zamanında Ak Yürüyenleri ortadan kaldırmasıyla tanınıyor. Onun ihtiyaç zamanında farklı bir bedenle yeniden dünyaya geleceği söyleniyor. Ancak bu karakterin kim olacağı elbette belli değil.

Game of Thrones izleyicilerinin büyük bir kısmı Jon Snow‘un Azor Ahai çıkacağını düşünüyor. Geçtiğimiz sezon büyük hayran teorilerinden biri olan R+L=J‘nin onaylanmasının ardından sıranın Azor Ahai’ye geldiği düşünülüyor. Peki Jon Snow’a hayat veren Kit Harington bu teori hakkında ne düşünüyor? Merak edilen soruyu Huffington Post ünlü oyuncuya sordu. O da düşüncelerini “Jon Snow hakkında yeni bir şeyler öğrenip, öğrenmeyeceğimizi anlamak için bu seneki bölümleri beklememiz gerekecek. Ancak Jon’un vadedilen prens olma fikrinden nefret edeceğini düşünüyorum. Eğer karakterlerden biri dönüp ona ‘sen vadedilmiş prenssin’ dese Jon bunu pek umursamazdı. Karakterimi bu yüzden seviyorum. O umursamayacağı için ben de umursamıyorum. Egosu olmayan bir karakter.” sözleriyle açıkladı.

Kit Harington’ın sözleri bize bilmediğimiz bir şey söylemiyor ancak Game of Thrones’ta her şeyin mümkün olduğu ihtimaline değinmiş oluyor. Son olarak hatırlatalım büyük merak uyandıran yedinci sezon 16 Temmuz‘dan itibaren ekrana gelecek.

Log

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...