The X-Files, 11. Sezonu İle Devam Ediyor

Share

FBI ajanları Fox Mulder ve Dana Scully, tuhaf ve anlatılması güç olayları çözmek için geri dönüyor. Paranormal ve komplo olaylarıyla dolu Gizli Dosyalar bir kez daha açılıyor!

Mulder ve Scully’nin X-Files macerası devam ediyor!

Paranormal olayları ve komplo teorilerini konu edinen X-Files’ın 11. sezonu, tamamen yeni 10 bölümden oluşacak ve David Duchovny ile Gillian Anderson ikonik FBI ajanları Fox Mulder ve Dana Scully olarak bir kez daha serinin hayranlarının karşısına çıkacak. Dizinin yapımcılığını ise yine Chris Carter üstleniyor. Çekimlerine bu yılın yaz aylarında başlayacak dizinin, 2017-2018 sezonu içerisinde yayınlanmaya başlaması planlanıyor.

X-Files, 13 yıllık aradan sonra 6 bölümden oluşan 10. sezonuyla geçtiğimiz yıl izleyenlerin karşısına çıkmış ve yoğun ilgi görerek 2016’nın en çok izlenen ikinci drama dizisi olmuştu. Şirket, sezonun 16 milyon tarafından izlendiği açıklıyor.

Orijinal TV serisinin ise 1993-2002 tarihleri arasında 9 sezon olarak yayınlandığını ve 16 Emmy Ödülü, 5 Altın Küre ve 1 Peabody Ödülü aldığını da not olarak düşelim.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...