Hamileyken Hamile Kaldı

Share

İngiltere’de yaşayan Jonale Broad milyonda bir görülen bir tıp olayıyla karşılaştı. Brodas, iki haftada iki kere hamile kalırken, her iki doğumu da gerçekleştirdi.

İngiltere’nin Canterbury kenti, ender görülen bir tıp olayına sahne oldu. 37 yaşındaki Jonale Broad ve eşi çocuk sahibi olmaya karar verdi. Jonale Broad, hamile olduğunu anladıktan sonra gittiği kontrollerde üçüzlerinin olacağını öğrendi. Broad, üçüzlere aynı anda hamile kalmadığını öğrendi.

Gebelik üstüne gebelik (superfoetation) adı verilen bu nadir olay nedeniyle Jonale Broad, ilk olarak çift yumurta ikizleri Kathleen ve Delilah’a 2 hafta sonra ise Tabitha’ya hamile kalmıştı. Annenin doktoru, Delilah’ın gelişiminin durması üzerine 32’nci haftada doğumu gerçekleştirme kararı aldı.

Şu anda 18 aylık olan üçüzlerden Tabitha, 2 hafta küçük olmasına rağmen kardeşlerine tıpatıp benzemesi nedeniyle dikkat çekti. Anne Broad, yaşadığı mucizeyi şöyle anlattı: “İlerleyen yaşımız nedeniyle çocuk yapma girişimlerimizin uzun süreceğini tahmin ediyorduk. Bu girişimler sırasında 2 kez hamile kaldığımı öğrenmek benim için büyük sürpriz oldu. Kendimi çok şanslı hissediyorum.”

CNN

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...