Borajet Uçuşlarına Ara Verdi

Share

Havayolu şirketi Borajet, uçuşlarına “geçici bir süreyle” ara verdiğini açıkladı.

Aralık ayında SBK Holding tarafından satın alınan Borajet, konuyla ilgili yaptığı açıklamada yeniden yapılanma çalışmalarının sürdüğünü belrti.

Filosundaki 10 uçaktan altısının teknik arıza ve parça eksikliği yaşandığını ve sorunların giderilmesi için çalışıldığı kaydedilen Borajet açıklamasında “Müşteri mağduriyeti ve ticari itibar göz önüne alınarak filonun yenilenip yeni uçuş rotalarının ve planlamaların yapılması için uçuşlarına geçici bir süre ara vermiştir” ifadeleri kullanıldı.

Müşterilerin şirketin çağrı merkezi görevlilerine ulaşamadıkları belirtilirken, Borajet satılan 30 bin biletle ilgili mağduriyet yaşanmaması için yolcuların THY ve Anadolujet ile taşınacağı açıklandı.

İşten çıkarmalar olacak

Borajet uçuşlarının üçüncü havalimanının açılışına kadar yapılmayacağı tahmin ediliyor.

Öte yandan şirkette çoğu pilot ve hosteslerden oluşan 500-550 personelin yarıya yakınının işten çıkarılacağı belirtildi.

Hürriyet

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...