Yenilenen Galaxy Note 7, Yakında Gelebilir

Share

Bataryasının alev alması yüzünden Samsung’un başına büyük bir felaket açan Galaxy Note 7 modeli yenilenerek satışa sunulacak. Cihaz Wi-Fi sertifikasını da yeniden almayı başardı.

Wi-Fi İttifakı’nın bugün listelediği yedi yeni Samsung akıllı telefonun, yenilenerek yeniden piyasaya sürülmeye hazırlanan Galaxy Note 7 olduğu ve cihazın yeniden Wi-Fi lisansını almayı başardığı ortaya çıktı.

Listelenen ürünlerin model numaraları SM-N930FD, SM-N930X, SM-N930S, SM-N930L, SM-N930K, SM-N930F ve SM-N935S olarak belirtilmiş. Bu modellerin hepsinin 2.4 GHz ve 5 GHz’lik Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac desteği sunduğu görülebiliyor.

Listede ayrıca Galaxy Note 7’nin Android 7.0 Nougat sürümüyle birlikte çalıştırıldığı da hemen dikkat çekiyor. Yani yenilenen Galaxy Note 7’lerin Android’in şimdilik en son sürümü olan Android 7.0 ile birlikte geleceği de kesinleşmiş gibi.

Merak edilen konu ise Galaxy Note 7’nin ne zaman satışa sunulacağı. Cihazların Wi-Fi sertifikalarını aldıktan kısa bir süre sonra piyasaya çıkmaya meyilli olduğunu düşünecek olursak, Note 7’nin yakında yeniden raflardaki yerini alabileceğini söylemek yanlış olmaz.

Samsung’un LG ile birlikte başlattığı yeni batarya test sürecini de hesaba kattığımızda, bu kez kimseye sorun çıKarmadan olması gerektiği gibi çalışabilen Galaxy Note 7’lerin tüketicileri beklediğini söylemek de mümkün.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...