Darp Edilerek Uçaktan Çıkartılan Doktor, United Airlines’la Uzlaştı

Share

ABD’li havayolu şirketi United Airlines, güç kullanarak uçaktan attığı doktor David Dao ile miktarı açıklanmayan bir ödeme karşılığında anlaşmaya vardı. United Airlines’ın imajının yerle bir olmasına yol açan olay sonrası günler süren pazarlıkların ardından tarafların barışçıl anlaşmaya vardığı bildirildi.

feat_united04__01

David Dao’nun avukatları, United Airlines ile anlaşmaya vardıklarını ve mahkemeye gitmeyeceklerini açıkladı.

Vietnam kökenli ABD vatandaşı Dao, fazla bilet satılan uçaktan inmek istemeyince koridorda sürüklenerek ve darp edilerek uçaktan zorla çıkarılmıştı. Olayın görüntüleri sosyal medyada olay yaratmış, United Airlines’ın imajı büyük darbe almıştı.

İki dişini kaybeden ve burnu kırılan Dao, anlaşma sağlanması üzerine şirkete dava açmaktan vazgeçti. Avukatları, United Airlines’ın Dao’ya ödeyeceği tazminat bedelini gizli tuttu.

HT

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...