Toyota Fun Konsept

Share

2017 Şanghay otomobil fuarı yenilikleri arasında bir de Toyota konsepti bulunuyor. Aslında konseptin özellikleri ilginç. İç mekan ve teknik verileri hazır olmasa da aracın temelleri seri üretim modellerde kullanılıyor.

Camry’nin yakın gelecekten gelen kardeşine benzeyen konseptte sportif görünümlü tamponlar ve ince yapılı LED aydınlatma grubunun yanında gizlenmiş kapı kolları, geri görüş kameraları, büyük jantlar, kısa yapılı bagaj kapağı ve uzun bir C sütunu bulunuyor.

Temellerinde Toyota’nın yeni nesil global platformu bulunan otomobil bu sayede küçük hacimli benzinli motorlardan hibrit ünitelere kadar birçok güç üreticisine ev sahipliği yapma kapasitesine sahip.

Onur Koray

Ortaokul ve lise yıllarını İstanbul, Saint-Joseph Fransız Lisesi’nde geçiren Onur Koray, daha sonra üniversite eğitimini A.B.D.’nin Pennsylvania eyaletinde makine mühendisliğinde tamamladı. 2002 yılından bu yana Ekşi Sözlük’te Agamemnon adıyla yazdığı yazıları kişisel blog’u ile daha geniş bir içerikle sunan Onur Koray’ın otomobil yazıları, haftalık olarak yayınlanıyor.

You may also like...