‘Nusret’in Şovunu Ahlaksız Buluyorum’

Share

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, sosyal medyanın tartışmalı ismi Nusret’e ateş püskürdü: “Bu şovu sapkın ve ahlaksız buluyorum. Nusret’e para yatıran da, yiyen de, reklam ajansı da, haberini yapan da bu çirkinliğe ortak oluyor.”

IHA_20110115_118111

Okan Bayülgen, son dönemlerde çektiği videolarla tartışma yaratan kasap Nusret’e fena yüklendi. Bayülgen, Twitter hesabından Nusret’le ilgili şunları söyledi:

“Kucağında kuzu okşama, ölü hayvanları tokatlama, İslam’da bin bir dua ile kesilen hayvan etine türlü eziyetler. Bu videoları çocuklarınız izliyor. Ben bu şovu sapkın ve ahlaksız buluyorum. Bu Nusret’e para yatıran da, yiyen de, reklam ajansı da, haberini yapan da bu çirkinliğe ortak oluyor. Neyse… Sıkmayın canınızı. Hadi size afiyet olsun!”

Instagram hesabından paylaştığı videolarla tepki çeken Nusret’in ‘saltbea’ hareketini ve kendisini tanıtmak için ABD’li bir PR şirketine 2 milyon dolar ödediği iddia edilmişti.

Sözcü

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...