Yeni Nokia Modelleri Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Share

HDM Global bünyesinde tekrardan küllerinden doğmaya hazırlanan yeni Nokia akıllı telefon modellerini ne zaman satışa sunacak?

Son olarak Mobil Dünya Kongresi’nde karşımıza çıkan Nokia son derece ilgi çekici bir sunuma da imzasını atmıştı. Finli akıllı telefon üreticisi gerçekleştirdiği sunumda Nokia 3, 5 ve 6 modellerinin yanı sıra yeni 3310’u da tanıtmıştı. Fakat yeni Nokia akılı telefon modellerini o günden sonra gören olmadı.

Nokia tarafından yapılan açıklamalarda tanıtılan telefonların çıkış tarihine ilişkin net açıklamalardan hep kaçınıldı. Zira bu durum şu an için de değişmiş gibi görünmüyor. Nokia ya da HMD Global cephesinden hala Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6’nın çıkış tarihine ilişkin net bilgiler gelmiş değil.

Yeni Nokia akıllı telefon modellerinin çıkışına ilişkin tek bilgi veren kaynaklar çeşitli perakende sitelerinden ibaret. Onlar da sürekli verdikleri çıkış tarihlerini güncellemekle meşguller. Zira daha önce Nisan, Mayıs gibi duyurulan tarihler şu aralar Haziran olarak güncellenmeye başlamış durumda.

Perakende sitelerinin verdikleri tarihlere göre ilk olarak yeni Nokia 3310 satışa sunulacak. Sonrasında ise Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 modellerinin eş zamanlı olarak raflardaki yerini alması bekleniyor. Tabi ki yine de bu tarihler Nokia tarafından onaylanmamış olduğu için kesin bir bilgi olmadığını hatırlatalım.

Dip not olarak bazı perakendecilerin yeni Nokia 3310 için 7 Mayıs tarihini işaret ettiğini de belirtelim.

CNN

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...