Astroloji: Merkür gerilemesi Sona Eriyor, Burçları Neler Bekliyor?

Share

Sonunda Merkür gerilemesi bitiyor. Tüm ilişkileri ve iletişimi etkileyen Merkür retrosunun sona ermesi burçları nasıl etkileyecek? Astrolog Merve Dirağ Merkür gerilemesinin bitmesinin etkisini sizler için yorumluyor.

1-7 Mayıs 2017 Haftası Astroloji Yorumları: Sonunda Merkür Gerilemesi Bitiyor!

Mayıs ayının ilk haftasına oldukça güzel ve uyumlu açı kalıplarıyla giriş yapacağız. En iyi haberle başlamak gerekirse: Merkür retrosu sona eriyor. Bir süredir zaten retro dolu gökyüzünü iyice çarşamba pazarına çeviren Merkür 3 Mayıs 2017’de gerileme sürecini tamamlayacak, biz de rahat bir nefes almaya başlayabileceğiz. Merkür’ün tam olarak kendine gelmesi (yani esas hızına ulaşması) 18 Mayıs 2017 itibariyle gerçekleşiyor ama önemli olan öncelikle retronun sona ermesi. Yani bu tarih itibariyle artık tıkalı belirsiz konular, gecikmeler ya da anlaşmazlıklarla ilgili yavaş yavaş yol almaya başlıyoruz.

“Keşke o zaman şöyle yapsaydım, bir şansım daha olsaydı” dediğiniz konularla ilgili haritanız da destekliyorsa tekrar fırsatları değerlendirme şansı bulabilirsiniz. Ya da umudunuzu kestiğiniz bir konuyla ilgili beklenmedik olumlu haberler gelebilir. Venüs’ün Koç burcundaki hareketi de canlılık, enerji ve maceraperestlik adına gücümüzü arttıracak. Bahar yorgunluğu, bezginlik gibi hisleri yavaş yavaş geride bırakabileceğiz bu sayede.

Bu hafta özellikle dikkat çeken bir etki ise Güneş ve Neptün arasında 4 Mayıs 2017 itibariyle kesinleşen olumlu açı. Zira gergin ve zorlayıcı etkilerin baskın olduğu bir hafta yerine daha sakin, huzurlu ve anlayışlı bir etki mevcut bu hafta. Yardımlaşma, şefkat ve en önemlisi küslüklerin bitmesi; barışmalar adına da güzel bir etki söz konusu. Bu tarih itibariyle Merkür retrosu da bittiği için sorunlar güzelce konuşulup çözüme doğru ilerlemek mümkün.

MerkürApp

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...