Fitbit’in Yeni Akıllı Saati Ortaya Çıktı

Share

Giyilebilir teknoloji pazarında fitness ağırlıklı ürünleri ile yer alan Fitbit’in yeni akıllı saatine ait detaylar ortaya çıktı. İşte Fitbit tarafından geliştirilen yeni akıllı saat!

10 yılı aşkın süredir insanların uyku ve sağlık durumlarını takip edebilmesini sağlayan ürünler geliştiren Fitbit, giyilebilir Teknoloji pazarında akıllı saat ve bileklikleri ile boy gösteriyor.

Geçtiğimiz ay Fitbit’in üretim hattında yaşadığı problemler nedeniyle yeni akıllı saat modellerinin tanıtımını ve çıkışını ertelediğini sizlere duyurmuştuk.

Yeni Fitbit akıllı saate ait ilk görsel!

Geçtiğimiz günlerde Fitbit hakkında hazırladığı raporu yayınlayan Yahoo Finans, yaşanan donanım sorunları nedeniyle yeni akıllı saatin 2017 yılının sonuna ertelenmek zorunda kalındığını belirtti.

Ayrıca, raporda yer verilen cihaz görselini incelediğimizde, alüminyum kasanın kullanıldığı Fitbit Blaze’e benzer tasarıma sahip olan bir akıllı saat ile karşılaşıyoruz.

Tek bir şarjla dört güne kadar kullanım ömrü sunacağı söylenilen akıllı saatin, 1000 nit parlaklık değerine ulaşabilen bir ekrana ve GPS, kalp atış hızı gibi sensörlere ev sahipliği yapacağı belirtiliyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...