2019 Model BMW 1-Serisi Bambaşka Olacak

Share

BMW binek sınıfının çıkış noktası olan 1-Serisi 2019 model yılıyla birlikte sürüş karakteristiği olarak yeni bir kimliğe bürünüyor.

BMW’nin bir süredir test sürecini yürüttüğünü bildiğimiz yeni 1-Serisi üzerindeki sır perdesi yavaş yavaş kalkıyor. Almanya’da devam eden geliştirme sürecinde kamuflajlı olarak kameralara yakalanan prototip versiyonla birlikte aracın teknik yapısıyla ilgili bilgiler ve beklentiler masada kendini göstermeye başladı. Güç ünitesi bazında ilk kez bu versiyonla birlikte gelmesi beklenen hibrit seçeneğiyle birlikte M departmanının dokunuşunu daha yoğun görmeyi bekliyoruz. Alınan son bilgilere göreyse 2019 model yılıyla satışa sunulması beklenen yeni 1 Serisi’nin altyapı olarak yeni bir kimliğe bürünüyor.

Kimi kullanıcıları mutlu kimileriniyse mutsuz edecek olan bu değişiklik aracın karakteristiğini tamamen değiştirecek türden. Halihazırda sunulan 1-Serisi modellerinde dört tekerlekten çekiş ve arkadan itiş opsiyonlarıyla kullanıcıların karşısına çıkan BMW, UKL platformu üzerine geliştirdiği yeni seride bu seçeneği önden çekişe kaydırmaya hazırlanıyor. Sürüş karakteristiğine farklı bir etki yapacak olan bu değişimin yolcular için diz mesafesi açısından olumlu etki yapacağı da bu haberle birlikte ortaya konan bilgiler arasında. Serinin M versiyonununsa 400 beygir civarında bir değerle gelmesi bekleniyor.

Carscoops, Log

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...