Game of Thrones’a Dört Spin-Off Dizi Geliyor

Share

Amerikan televizyonunun en fazla izlenen dizileri arasında yer alan Game of Thrones‘un yakın gelecekte son bulacağı, bu sebeple HBO‘nun kardeş dizi projelerini ciddi olarak değerlendirdiği bir süredir biliniyordu. Sonunda HBO sadece bir değil, dört proje üzerinde birden çalıştıklarını açıkladı.

Bildiğiniz gibi Game of Thrones önümüzdeki iki sene içinde son bulacak. Üstelik bu sezon yedi, gelecek sezon ise altı bölüm sürecek. Game of Thrones ile elde ettiği başarıyı sürdürmek isteyen HBO, Westeros‘ta yaşanan farklı olayları da ekrana taşımak istiyor. Fakat Game of Thrones’u televizyona uyarlayan David Benioff ve Dan Weiss kardeş dizi projesine pek sıcak bakmıyordu. Kanal da farklı senaristlerle anlaşarak bu fikrin hayata geçirilmesi için çalışmalara başladı.

Paylaşılan ilk bilgilere göre Max Borenstein (Kong: Skull Island), Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service), Brian Helgeland (A Knight’s Tale) ve Carly Wray (Mad Men) dört farklı hikaye üzerine çalışıyor. Bu dünyayı yaratan George R.R. Martin projelerden ikisinde aktif olarak yer alıyor. David Benioff ve Dan Weiss ise tüm bu kardeş dizi projelerinde yapımcı olarak yer almaya hazırlanıyor.

Şimdilik bu senaristlerin hangi hikayeler üzerinde çalıştığı bilinmiyor fakat dördünün de Game of Thrones’ta yaşananları konu ettiği söyleniyor.

Log

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...