Galatasaray’da Mircea Lucescu Sesleri Yükseliyor

Share

Galatasaray’da Lucescu sesleri yükseliyor. Yönetim çalışmalara başladı. Rumen teknik adamın yardımcıları bile belli oldu.

Her ne kadar Galatasaray Yönetimi, İgor Tudor ile ilgili olarak, “Yola devam edeceğiz” mesajları verse de, artık Mircea Lucescu transferinde sona çok yaklaşıldı.

Zenit ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan Rumen hocanın ekibi bile büyük ölçüde netleşti.

Buna göre, beklentilerin aksine son olarak Yunanistan’ın Xanthi takımında çalışan oğlu Razvan, İstanbul’a gelmiyor.

İspanya’dan teklif alan 48 yaşındaki teknik adamın kariyerine bu şekilde devam etmek istediği öğrenildi.

Razvan olmuyor ama Luce’nin yardımcıları belli…

71 yaşındaki futbol adamına 2. Galatasaray döneminde çok yakından tanıdığı isimler eşlik edecek.

Biri; UEFA Kupası başta olmak üzere efsane dönemlerin kaptanı Bülent Korkmaz, diğeri de hocalık kariyeri de bulunan Rumen futbolunun unutulmazlarından biri olan, 41 yaşındaki Cosmin Contra. Her iki çalıştırıcıyla da görüşüldüğü ve olumlu yanıt alındığı belirtildi.

Luce’ye Başkan Dursun Özbek tarafından çok geniş yetkiler tanınacak, saha kenarındaki tek sorumlu o olacak.

Hatta Rumen çalıştırının şimdiden transfer çalışmalarına başladığı, 10 yıl kadar görev yaptığı Shakhtar Donetsk başka olmak üzere birçok takımdan bölge bölge listeler hazırladığı da gelen haberler arasında.

Fanatik

Umur Atay

1969 yılında Bursa'da doğan Umur Atay, ortaöğretime kadar severek yaşadığı kentinden, üniversite sebebiyle bir sabah İstanbul'da uyanarak ayrıldı. Makine mühendisliği eğitiminin ışığında seyrettiği otomotiv sektöründe harcadığı 25 yıldan fazla sürenin yıpratamadığı yaşamını şimdi çeşitli denemelerle yormaya çalışan Atay, evli ve iki çocuk babası.

You may also like...