Bekar Kadınların Anlayabileceği 10 Sorun

Share

Bekar olmak her zaman avantajları daha fazla olan bir durum olsa da, beraberinde getirdiği bazı dezavantajlar da var. İşte sadece bekar kadınların anlayabileceği 10 sorun:

dating4

1- Bir kafede otururken şarjınız bitti. Çevrede de hiç dergi ya da gazete de yok. Öyleyse sokaktan geçenleri izleyenler grubuna hoş geldiniz.

2- Her zaman Sevgililer Günü’nden nefret edenler arasında olmak zorundasınız. Her zaman ve her zaman.

3- En büyük ve en can sıkıcı problem: Sürekli olarak ne zaman evleneceğiniz sorulur. Halihazırda çıktığınız biri yokken bile!

4- Partilere yalnız başınıza katılmanızın gayet heyecan verici ve flörtöz olduğu aşikar ancak ilerleyen saatlerde hala yalnız takılıyorsanız, bundan sonrası da çok kolay geçmeyecek.

5- Evde elbisenizin sırtındaki fermuarı çekmesi gibi basit ancak seksi uğraşları yapacak birinin olmaması zaman zaman moralinizi düşürebilir.

6- Birden fazla “ilk buluşma”. Her defasında “ilk buluşma”. Bir süre sonra yorucu olabilir tabii.

7- Sokakta gördüğünüz yabancılarla bile bir gelecek değerlendirmesi yapmaya başlarsınız.

8- Birisi size nikah şahidi olup olamayacağınızı sorduğunda bile sorgulanıyormuş hissi bırakır.

9- Yağmurlu bir cumartesi gününde sarılacak sıcak ve geniş bir omuz arayabilirsiniz. Ve maalesef ki yalnız geçen cumartesi günleri bu düşüncenin de etkisiyle yemek krizleriyle sonlanabilir.

10- Tabii ki önemli olan kendi kendinize yetebilmeniz. Kendinizle yeterince barışık olduğunuz sürece bunlar sizin problemleriniz değil, başkalarının sizde olduğunu sandığı problemler olarak kalır.

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...