Oscar Bu Sene De Jimmy Kimmel’ın!

Share

89. Oscar Ödül Töreni’ni başarıyla sunmasının ardından 2018 yılı Oscar törenini de Jimmy Kimmel sunacak.

Amerikan ABC kanalı, Emmy ödüllü sunucu Jimmy Kimmel’ın 4 Mart 2018’de yapılacak Oscar töreninde sunuculuk yapacağını açıkladı.

os-1487952052-3v9v2u96mk-snap-photo

Gecenin prodüktörlüğünü Michael De Luca ve Jennifer Todd’un üstleneceği tören öncesi açıklama yapan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi Başkanı Dawn Hudson, “Oscar ekibimiz bu yıl yüksek not aldı. Jimmy Oscar’ların geçmişindeki özü ve hafif dokunuşu geri getirdi. Mike ve Jennifer’ın sinema aşkı, gösterinin her tarafına dokundu ve etki etti. Bu, bizi 90’ınca yıla sürükleyen mükemmel ekip” ifadesini kullandı.

ABC’den yapılan açıklamada da “Bir yıl sonra Oscar’ı bir başkasının sunmasını düşünemedik” denilerek, Jimmy Kimmel’ın sunuculuk başarısı övüldü.

Jimmy Kimmel da Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Akademi’ye bana tekrar Oscar’ı sunmamı teklif ettikleri için teşekkür ederim (Doğru zarfı açtığımı varsayıyorum)” ifadesini kullandı.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...