Astroloji: Haziran 2017 Burç Yorumları

Share

InStyle’dan Astrolog Su Karakuş, Haziran 2017’nin burçlarını yorumladı:

KOÇ (21 MART – 19 NİSAN)

Koç Burcu Yorumu

Yöneticiniz Mars, ayın ilk günlerinden itibaren ailenize, yuvanıza odaklanmanızı ve yeni hevesler hedefler geliştirmenizi sağlayacak. Ev almak veya evle ilgili yenilikler yapmak ya da yuva kurmak için ay boyunca bol bol fırsat bulacaksınız. 11 Haziran’dan itibaren evlilik ve ortaklık alanında şansınız yeniden açılmaya başlıyor. Ay ortasında seyahat ve eğitim alanındaki tamamlanma, sevinçle ve gururla eve dönüş sağlayabilecek. Ay ortasından itibaren düşleriniz yol gösterici olurken, ay sonuna doğru arzu ettiğiniz tüm yenilikleri gerçekleştirme fırsatı bulabileceksiniz.

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu Yorumu

Ayın ilk günlerinden itibaren yakın çevre ilişkileri, kardeşlerle ortak alınan kararlar, tanınma ve kitap yazmak gibi alanlarda etkinliğinizi arttırmaya çalışacaksınız. Ay ortasında borçlar ve krediler ödenip tamamlanabilir ve son derece rahatlayabilirsiniz. Bu sırada dostlarınızla aranızdaki ilişkilerde düş kırıklıkları, yanıltılma ve kandırılma da yaşanabilir dikkatli olun. 11 Haziran’dan itibaren iş yaşamınızdaki bolluk, bereket ve iş yoğunluğunuz sevindirici etkiler getirecek. Ay sonuna doğru iletişim araçlarınızı yenilemek, tanınma programınızı başlatmak veya medya çalışmalarınız için önemli adımlar atmak mümkün olacak.

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN)

İkizler Burcu Yorumu

Haziran sizin ayınız. Ayın ilk günlerinden itibaren aşırı para harcama eğiliminiz kadar kazanma arzunuz ve hırsınız da yükselişte olacağından bir biçimde daha iyi gelirler elde edebileceksiniz. Ay ortasında itibaren kariyerinizle ilgili düşlerinizi gerçekleştirirken gerçeklik sınırlarını aşmadığınıza emin olmalısınız. 11 Haziran’dan itibaren aşk ve yaratıcılık alanında şansınız yükselişe geçecek. Dolunay, ortaklık ve evlilik ilişkinizi gözden geçirmenize ay ortasında yardımcı olacak. Ay sonuna doğru düşüncelerinizi ve objektifinizi paraya, benimsediğiniz kişilere çevirecek ve yeni bir gelir kazanma fırsatını kaçırmayacaksınız.

YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu Yorumu

4 Haziran’dan itibaren daha cesur ve korkusuz hissederek adım atacaksınız. Hırslarınızla birlikte gerçekleştirme yeteneğiniz de artacak. 11 Haziran’dan itibaren ev alım-satımı, yuva kurmak, emlak işlerinden para kazanmak gibi şanslar bulacaksınız. Ay ortasında seyahatler ve medyada çıkan haberler hayal kırıklığı yaratsa da vizyonunuz genişleyecek. Sezgilerinizi daha iyi kullanabileceksiniz. Yine ay ortasında işiniz veya sağlığınızla ilgili finale götürecek kararlar alabilirsiniz. 21’inden itibaren daha canlı ve düşüncelerini daha rahat ortaya koyan bir tavırla görünüşünüzden yaşam stilinize kadar yenilikler yapacaksınız.

ASLAN (23TEMMUZ – 22AĞUSTOS)

Aslan Burcu Yorumu

İçe dönüş ihtiyacındasınız. Ruhsal yanınızla ilgilenmek, dinginleşmek ve biraz da okumak isteyeceğiniz bir ay başlıyor. Ayın ilk günlerinde kendinize kızarak veya ruhsal gelişim tekniklerinden birine hevesle kanalize olarak gelişme çabasında olacaksınız. 11 Haziran’dan itibaren tanınma, medya ve yakın çevre genişletme anlamında ciddi bir şans yaşayacaksınız. Dolunay yalnızsanız aşka merhaba demenize, bir ilişkiniz varsa bebek sahibi olmanıza veya yaratıcı yeni projeleri tamamlayıp teslim etmenize yardım edebilir. Sosyalleşmek için 21 Haziran’a dek fırsat bulacak, 21 Haziran sonrasında tamamen içe çekilmeyi tercih edecek ve ruhunuzu yenileyeceksiniz.

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

Başak Burcu Yorumu

Arkadaşlıklar, sosyalleşmek ve kariyerinizle ilgili çabalar, tüm ay boyunca odak noktalarınız. Dost çevreniz ayın ilk günlerinden itibaren subjektif bakış açısı kazanmanıza neden olacak ve duygusal kırgınlıklar yaşayacak şekilde alınganlaşacaksınız. 11 Haziran’dan itibaren mali konularda şanslı evre başlayacak, özgüveniniz yükselecek. Dolunay eviniz ve yuvanızla ilgili işlerin tamamlanmasını sağlarken, 21’inden itibaren sosyalleşerek parti insanı olacaksınız. Ay sonunda yeni arkadaşlar yaşamınıza katılarak evinizle ilgili iyileştirmelere yardım edecek.

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Terazi Burcu Yorumu

Kariyerinizle ilgili etkinliğiniz ve eylem tarzınız değişiyor. Bir anda talepkar görünecek ve başkalarını şaşırtacaksınız. Mars, öfkenizi bir şekilde açığa çıkartmanız için destekleyecek. Burcunuzda gerileyen Jüpiter, 9 Haziran’da durağanlaşacak ve ilerlemek için biraz zaman alarak 11 Haziran’da doğru hareketine geçecek. Şansınızın açılmaya başladığını Haziran başından itibaren gözlemleyeceksiniz. Yıllardır süregelen şanssızlık döneminiz sona eriyor. Dolunay tanınmanızı desteklerken, ay sonuna doğru kariyeriniz adına imzalanacak anlaşmalarla yenilik ve yükseliş döneminiz başlayacak.

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

Akrep Burcu Yorumu

Ayın ilk günlerinden itibaren enerjinizi doğru kullanacaksınız. Hedefiniz gezmek, görmek, dünya görüşünüzü geliştirmek ve yuvanızı uzaklara taşımak olabilir. Ay ortasından itibaren hem iyimserliğiniz artacak hem ruhunuzla ilgilenecek hem de mali konularda kararlı davranabileceksiniz. İş arıyorsanız çabalarınızın karşılığını bulabilirsiniz. Ay sonuna doğru eğitim ve medya alanında var olmanın yollarını arayacak, bulacak ve tekrar canlanacaksınız. Yeni bir teklifi değerlendirmeniz de yine ay sonunda mümkün olabilir.

YAY (22 KASIM – 21 ARALIK)

Yay Burcu Yorumu

Ek gelirler kazanmak, kredi almak, sponsor bulmak, bir başkasının parasından ya da referansından yararlanmak gibi isteklerinizin yükseleceği bir aya başlıyorsunuz. Bunun için elinizden gelenin fazlasını yapacaksınız. 11 Haziran’dan itibaren yöneticiniz Jüpiter sizi şansla donatmaya başlayacak, yeni ideallerinize genişleyen çevrenizin katkılarıyla ulaşacaksınız. Dolunay yine ay ortasında kendinizle ilgili tamamlamak istediğiniz ne varsa yapabilmenizi sağlayacak. Ay sonuna doğru ek gelir kazanmak üzere yeni fikirler bulacak, yeni ayın etkisi ile anlaşmalar imzalayacaksınız.

OĞLAK (22 ARALIK – 19 OCAK)

Oğlak Burcu Yorumu

Evlilik ve ortaklık ilişkinize konsantre olacağınız ayın ilk günlerinden itibaren daha tartışmacı ve dediğim dedik bir tavır alacaksınız. Kariyerle ilgili beklentileriniz ayın başından itibaren gerçekleşme eğiliminde olacak ama şansınızın 11 Haziran’dan itibaren açıldığını hissedeceksiniz. Yine de koşulları zorlamanız yerinde olur. Ay ortasında ruhsal gelişim tekniklerinden birinde uzmanlaşabilir, ay sonuna doğru ilişkinize bu tekniği yansıtarak çözüm odaklı davranışlar sergileyebilirsiniz. Eğer yalnızsanız ay sonundaki yeni ay evlilik için uygun. İş ortaklığı kurma yolundaysanız yine ay sonunu değerlendirebilirsiniz.

KOVA (20 OCAK – 18 ŞUBAT)

Kova Burcu Yorumu

Ayın ilk günlerinden itibaren tamamen işinize ve sağlığınıza odaklanacak, hedefler koyacak ve ulaşacaksınız. Ay ortasından itibaren ise beklenmedik şekilde seyahatlere çıkmaya başlayacak, medyada yer alacak ve yeni eğitimlerle kendinizi geliştirme şansı bulacaksınız. Aynı evrede bazı arkadaşlarınızla yolları ayırma kararı da alabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında işle ilgili çözümleri bulmuş ve epeyce yol katetmiş olurken, yeni bir iş teklifiyle heyecanlanacaksınız. Sözleşmeyle bağlanacağınız bu iş duygusal tatmin de getirebilecek.

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART)

Balık Burcu Yorumu

Ay boyunca aşka, çocuklarınızla ilişkilerinize ve yaratıcı projelerinize odaklanacaksınız. Mars’ın konumu size hepsi için yeterince enerji verecek. Yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlamak için ay sonunu, bir ilişkiniz varsa bebek sahibi olmak için ay sonunu, sadece aranızdaki sorunlar çözülsün istiyorsanız ayın ikinci yarısını seçmelisiniz. Ay ortasında kariyerinizle ilgili önemli bir karar alacak, büyük bir görevi tamamlayacak ve ilerleyeceksiniz. Eğer ayrılık kararı alırsanız kısa sürede yeni bir projenin heyecanıyla dolacaksınız. Bu ay üzüntülere değil çözümlere odaklanabilirsiniz.

InStyle

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...