Taylor Swift, Spotify’a Döndü

Share

Dünyaca ünlü sanatçı Taylor Swift, yaklaşık iki yıl önce Spotify‘a ve Apple Music’e rest çekmişti. Son albümü 1989’u piyasaya sürdüğünde Spotify ve Apple Music’te yayınlamayan Taylor Swift daha sonrasında kararını değiştirmiş ve tüm albümlerini sadece Apple Music’te yayınlamıştı.

Apple Music’in reklam çalışmalarında da karşımıza çıkan sanatçı, 1989 World Tour Live sırasında çekilen belgeselini de Apple Music için müzik tutkunlarının beğenisine sunmuştu.

Yaklaşık iki yıldır sadece Apple Music’te yer alan sanatçı yeniden kararını değiştirdi ve tüm albümlerini Spotify üzerinden de erişime açtı. Taylor Swift’in tüm müzik kataloğu (5 Deluxe albümü) şu andan itibaren tüm dünyada Spotify üzerinden erişilebilir durumda. Taylor Swift’in Deluxe albümleri şöyle: “Swift”, “Fearless”, “Speak Now”, “Red” ve “1989”. Taylor Swift’in tüm müzik kataloğuna hem ücretsiz hem de Premium Spotify kullanıcıları erişebileceğini de belirtmekte yarar var.

Log

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...