Komediye Geri Sayım: The House

Share

2007 yapımı komedi Blades of Glory’de birlikte boy gösteren, komedinin sevilen yüzleri arasına isimlerini hakkıyla yazdırmış olan Will Ferrell ve Amy Poehler’ı yeniden bir araya getiren komedi şöleni The House’tan yeni klip yayınlandı. Gelen klipte Frank’in çöplüğündeyiz!

The-House-Banner

Andrew Jay Cohen’in hem senaryosunu hem de yönetmenliğini üstlendiği film Scott ve eşi Kate’in eğlenceli macerasını konu alıyor.

Kızlarının kolej parasını kaybeden ikili parayı yeniden toparlayabilmek için çılgın bir plan yapıyor ve evlerinin bodrumunda yasadışı bir kumarhane işletmeye başlıyor. Ancak işler elbette kısa sürede sarpa sarıyor!

Kadrosunda aynı zamanda Jason Mantzoukas, Allison Tolman, Sam Richardson ve Rob Huebel’i de bulunduran film, Cohen’in ilk yönetmenlik denemesi.

Ferrell başrolün yanı sıra filmin yapımcıları arasında da yer alıyor.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...