‘Logan Lucky’den Fragman Geldi

Share

Channing Tatum, Adam Driver, Seth MacFarlane gibi büyük isimleri kadrosunda toplayan “Logan Lucky” altyazılı fragmanı yayınlandı.

Oscar ödülü sahibi Steven Soderbergh’i emekliliğinden döndüren aksiyon komedi filminin kadrosunda Riley Keough, Katie Holmes, Katherine Waterston, Dwight Yoakam, Sebastian Stan, Brian Gleeson, Jack Quaid, Hilary Swank ve Daniel Craig gibi bol bol ünlü isim yer alıyor.

dhrbed

Traffic filmiyle 2000 yılında Oscar’a layık görülen yönetmen Tatum’la daha önce Haywire, Magic Mike ve Side Effects filmlerinde de birlikte çalışmıştı. Filmin senaryosunda Rebecca Blunt’ın imzası var.

Erkek kardeşler Jimmy ve Clyde Logan’ın çok önemli bir amacı var; ailelerinin üzerindeki laneti kaldırmak. İkili bunun için Charlotte Motor Speedway’deki efsanevi Coca-Cola 600 yarışını hedef alır. Amaç büyük NASCAR yarışında başarılı bir soygun yapabilmektir… Tatum ve Driver’ın kardeşleri canlandıracağı yapımda gözde James Bond’lardan Craig ise Joe Bang olarak karşımıza çıkacak.

Film 25 Ağustos’ta vizyona girecek.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...