Pharrell Williams’dan ‘Çılgın’ Bir Albüm!

Share

Grammy ödüllü şarkıcı/şarkı yazarı/yapımcı Pharrell Williams, Illumination’ın Çılgın Hırsız 3 müzik albümü için bir kez daha geri dönüyor. Albüm, 23 Haziran’da i am Other Entertainment/Columbia Records’dan piyasaya sunulacak.

rjry

Pharrell, film için yazdığı ve yapımını gerçekleştirdiği beş yeni orijinal şarkıdan biri olan “Yellow Light” şarkısının lansmanını yaptı. Pharrell ile minyonların Hollywood sokaklarında geçen yolculuklarını, sanal video şeklinde yansıttığı “Yellow Light” klibi önceki gün yayınlandı.

Çılgın Hırsız 3 için yapılan diğer bir orijinal Pharrell şarkısı “There’s Something Special” ise serinin atmosferini iyi bir şekilde yansıtıyor. Ayrıca, minyonların hapishaneden kaçış sahnelerinin arka planı için kullanılan Pharrell’ın marşvari şarkısı “Freedom” ile mükemmel bir uyum yakalanmış.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...