Yenilenen Galaxy Note 7, ‘Note FE’ İsmiyle Geliyor

Share

Yenilenen Galaxy Note 7 ilgili önemli açıklamalarda bulunan Samung, yenilenen Galaxy Note 7 için çıkış tarihini açıkladı! Galaxy Note FE yaşanılanları unutturmak istiyor.

Yenilenen Galaxy Note 7 hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan haberlere göre yenilenmiş Galaxy Note 7 için çıkış tarihi belli oldu.

Yenilenen Galaxy Note FE ne zaman çıkacak?

Galaxy Note FE için çıkış tarihini açıklayan Teknoloji devi, yenilenen Note 7’yi önümüzdeki ayın başlarında satışa çıkartacak. Yaşanan olayları unutturmak isteyen Samsung, 7 Temmuz ayında yeni Note 7’leri piyasaya sunacak.

Normalde 30 Haziran’da piyasaya çıkacak olan telefonun çıkışını aksaklıklardan dolayı 1 hafta erteleyen Samsung, bu gecikmenin nedeninin üretilen telefon sayısının arttırılması olarak açıkladı.

650 dolarlık fiyat etiketi ile karşımıza çıkacak olan Yeni Note 7’ye Samsung’un yeni sanal asistanı Bixby’de eklendi.

Yenilenmiş Note 7 ile kullanıcıları kendine çekecek olan Samsung, yaşanan olaylardan sonra kullanıcılarda oluşan güvensizliği ortadan kaldırmayı hedefliyor. Bakalım yenilenmiş Note 7 başarılı olacak mı?

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...