Rutin aktiviteleri romantikleştirin

Share

Evde iki kişilik sinema gecesi

Onunla televizyon izlemek veya sinemaya gitmek sizin için çok mu sıradanlaştı? Birlikte sürekli yaptığınız aktivitenin sıradan bir hal alması gayet doğal. Ama bu rutin aktivitelere romantik bir değişiklik katabilirsiniz. Eminiz izlemeyi çok sevdiğiniz fakat bir türlü fırsatını bulup da izleyemediğiniz bir film vardır. O filmin DVD’sini alarak evinizde o akşama özel bir sinema ortamı yaratın. Mumlar eşliğinde izlenen film, romantizmiyle birlikte kalp atışlarınızı hızlandıracaktır. Ve bu iki kişilik sinema, unutulmaz bir anıya dönüşecektir.

209709-1600x1067-Pisces-Man-and-Libra-Woman

Birlikte güneşin doğuşuna tanık olmak…

Hiçbir şey birlikte güneşin doğuşunu izlemek kadar romantik değildir. Neden o zaman, sabah biraz daha erken kalkıp en yakın tepeye, deniz kenarına veya bir çimenliğe gidip sevgilinizle beraber güneşin doğuşunu izlemeyesiniz? Bir de giderken yanınıza termosla çay veya kahve alın. Sevgilinizin elini tutarak güneşin doğuşunu izlemek, hem çok romantiktir, hem de güne çok daha güzel başlangıç yapmanızı sağlar.

Onun için saçınızdan bir tutam…

Anneannelerimiz aşklarını göstermek ve hatırlatmak için sevgililerine saçlarından bir tutam hediye edermiş. Çok eski zamanlarda kalan bu hediye alına bakacak olursanız çok muhteşem ve çok özel bir hediye! Ne dersiniz, bu eski geleneği yeniden canlandırmak hoş olmaz mı? Saçınızdan bir tutam kesin, ucunu kurdeleyle bağlayın ve gizlice unun cüzdanına koyun.

Sadece ona ait bir gün

Çocukluğunuzdaki doğum günlerinizi hatırlıyor musunuz? Hani şu bütün ailenin ilgisinin sizin üzerinizde toplandığı zamanları… İşte, ona böyle bir gün hediye ederek şımarık bir prens olmasına izin verebilirsiniz. O günü en ince ayrıntısına kadar programlayın. İkiniz içinde eğlenceli olacak bu özel günü, asla unutmayacaktır.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...