Jon Snow’un Gerçek Adı Ortaya Çıktı!

Share

Game of Thrones’un (Taht oyunları) 7. sezonunun başlamasına kısa süre kala (16 Temmuz) dizinin yeni sezonuyla ilgili spoiler gelmeye devam ediyor.

Empire Magazin adlı dergide yer alan haberde Jon Snow’un gerçek adı belirtildi.

Jon-Snow-Kit-Harington_510

Game of Thrones’un daha öncesi sezonlarında Brando Stark, psişik güçleriyle geçmişe gitmiş ve Lyanna’nın Ned Stark’a oğlunu teslim ettiği ana tanık olmuştu.

Tam bu anda Lyanna, Ned’e Jon Snow’un adını kısık bir sesle söylemiş ve izleyicileri bu konuda meraklandırmıştı.

Empire Magazine’in geçtiğimiz günlerde yayınlanan promosyon sayısında Jon Snow’un gerçek adı takipçilerle paylaşıldı.

Dergide paylaşılan habere göre Jon Snow’un gerçek adı Jaehaerys Targaryen olduğu belirtildi.

Bu iddia daha önce de dizinin takipçileri tarafından iddia edilmiş hatta dudak okuma yöntemiyle görüntülerin çözüldüğü söylenmişti. Ancak dizide Targaryen olduğunu bilmeyen tek kişi Jon Snow olmayabilir.

Bir başka popüler teoriye göre, Tyrion aslında bir Lanister değil Targeryen.

Bu teoriye göre, Tyrion annesinin Mad King ile olan yasak aşkından dünyaya geldi. Bu teorinin ana dayanağı Tyrion’un babası tarafından asla sevilmemesi ve Tyrion babasını öldürdüğünde can vermek üzere olan adamın son sözlerinin “Sen benim oğlum değildin” olması.

NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...