‘Adalet Yürüyüşü’nde Kalp Krizi Geçiren Vatandaş, Hayatını Kaybetti

Share

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde, partinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanması sonrası başlatılan “adalet yürüyüşü” bugün (19 Haziran 2017) beşinci gününe girdi. Dün sağanak yağmur altında devam eden yürüyüş, yeni güne açık havada başladı.

Yürüyüş öncesi açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “herkes için adalet istediklerini” vurgulayarak “Kimseye zarar vermiyor kötü söz söylemiyoruz. Bize saldıranlar, eleştirenler olabilir. Bizi kızdırmak isteyenler olabilir. Canları sağolsun” dedi. Kılıçdaroğlu, sözlerinin devamında şunları kaydetti:

“Ben inatla adalet için yürüyeceğim. 80 milyon için. Dün yağmur altında yürürken, yoldan gelip geçen kamyonlar, minibüsler araçlar belki şöyle düşünmüşlerdir; ‘Bu yağmurun altında bu insanlar neden yürüyor’ diye. İnsan varsa bir yerde adalet olmak zorundadır. Adalet için yürüyoruz.”

8 Haziran 2017 günü yürüyüş sırasında kalbi duran ve üç kez canlandırılan 79 yaşındaki Hasan Tatlı ise hayatını kaybetti.

T24

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...