Apple Music’ten Avantajlı Yıllık Paket

Share

Dünya Geliştiriciler Konferansı‘nda 27 milyon ücretli aboneye ulaştığı açıklanan Apple Music, sessiz sedasız bir şekilde yeni abonelik seçeneğini hizmete sundu. Daha önceden bireysel (1 ay) ve aile (1 ay) abonelik seçeneklerini kullanıcılara sunan Apple bundan böyle bu seçeneklerine 1 yıllık bireysel abonelik seçeneğini de ekledi.

İlk olarak TechCrunch internet sayfası tarafından keşfedilen bu yeni destek sayesinde kullanıcılar Apple Music’e 99 TL ödeyerek 1 yıl boyunca kullanabiliyor.

Yıllık abonelik seçeneğinin seçilmesi durumunda kullanıcıların yaklaşık 20 TL tasarruf edeceğini belirtmekte yarar var. Apple Music’e yeni kayıt yaptırmak isteyen kullanıcıların yıllık abonelik seçeneğine ulaşamadıkları belirtiliyor. Daha önceden Apple Music’e kayıtlı kullanıcılar Müzik uygulamasından Sizin için-Hesap-Apple Kimliğini göster-Abonelikler-Apple Music aboneliği ayarını seçerek mevcut üyeliklerini yıllık abonelikle değiştirebilirler.

Log

 

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...