Ahlaksız Kahramanımız Geri Dönüyor!

Share

İlk filmi büyük beğeni toplayan, Marvel çizgi romanından 20th Century Fox aracılığıyla beyazperdeye uyarlanan Deadpool’un merakla beklenen, devamı niteliğindeki ikinci filminin çekimleri resmi olarak başladı.

Ahlaksız kahraman Deadpool’u canlandıran Ryan Reynolds Twitter hesabından bu haberi serinin hayranları ile paylaştı. Filmin yazarlarından Writer Rhett Reese de “Evet, başladık” diyerek bu haberi doğruladı…

deadpool1-gallery-image

Düşük çeneli anti-kahramanımız Deadpool’un en yakın arkadaşı Cable’ı Old Boy, İhtiyarlara Yer Yok filmlerinden aşina olduğumuz Josh Brolin, Domino’yu ise Atlanta ve Easy’nin yıldızı Zazie Beetz canlandıracak. Deadpool’un enerjiyi maddeler üzerinden yansıtabilen İrlandalı düşmanı Black Tom ise Jack Kesy olacak.

Filmin yönetmen koltuğuna David Leitch yer alırken, kahramanımızın büyük aşkı Vanessa’yı canlandıran Morena Baccarin de yeni filmde yer alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca ilk filmden tanıdığımız Brianna Hildebrand, Leslie Uggams ve Karan Soni de kadroya geri dönen isimler arasında yer alıyor. Filmin senaryosunda kalem oynatan ikili Rhett Reese ve Paul Wernick ilk filmde olduğu gibi ekipte yer almaya devam ediyor.

Deadpool 2 ülkemizde 1 Haziran 2018’de vizyona girecek!

Beyazperde

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...