Citroen C1: Pacific Edition

Share

Sadece İtalya’da satışa sunulacak olan C1 Pacific Edition yaz ayında kaçamak yapmak isteyenler için sınırlı sayıda üretilecek.

Havaların ısınmaya başladığı ve yavaş yavaş tatil planlarının yapıldığı şu günlerde otomobil üreticileri de yaptığı hazırlıkları gözler önüne sermeye devam ediyor. McLaren’ın 570S Spider ve Audi’nin R8 V10 Plus Spider ile üstü açık versiyonlarla yaptığı yaz ayı kutlamasına Citroen de kendi bildiği dilden eşlik ederek kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Ürün gamının giriş noktası C1‘in renkli kimliği üzerine özel bir versiyon geliştiren Citroen, Pacific Edition’ın kompakt yapısı ve ekonomik motoruyla yolculuğa çıkmak isteyen kullanıcılara eşlik etmek için hazır.

Sadece İtalya pazarı için sunulacağı açıklanan sınırlı üretim C1 Pacific Edition‘ı standart versiyonlardan ayıran noktasal farklılıklar var. 15 inçlik siyah jant, beyaz renk ayanlar ve C sütununda özel şeritlerle birlikte gelen araç “Pasifik Yeşili” adıyla özel bir renk seçeneğine sahip.

İçerisinde de bu renk seçeneğinden ibarelerin görüldüğü araçta USB-Bluetooth desteği, manuel klima, elektrikli ön camlar, merkezi kilit ve ses sistemi standart olarak sunuluyor.

Güç ünitesinde 68 beygirlik 1.0 litre hacimli motorun kullanıldığı ve beş ileri manuel şanzımanla kombin edilen aracın şehir dışı ortalama yakıt tüketimi 3,6 litre şehir içi 5.0 litre ortalamasıysa 4,1 litre olarak veriliyor. C1 Pacific Edition 12.500 euroluk etiket fiyatıyla alıcılarını bekliyor.

Log

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...