Xiaomi, Türkiye Pazarına Mı Giriyor?

Share

Özellikle fiyat performans ürünleriyle globalde olduğu kadar ülkemizde de büyük ilgi gören Xiaomi, distribütör aracılığı ile Türkiye pazarına giriyor olabilir.

Son dönemin en popüler Teknoloji firmalarından biri olan Xiaomi, yavaş yavaş Çin pazarının yanı sıra farklı ülkelerde de faaliyet göstermeye başlıyor.

Geçtiğimiz günlerde Yunanistan pazarına giriş yapan firma, şimdi de Türkiye pazarına distribütör aracılığı ile giriş yapıyor olabilir.

Xiaomi distribütörü Doğa Mobil İletişim mi?

Aşağıdaki ekran görüntüsünden görebileceğiniz üzere Doğa Mobil İletişim Teknolojileri şirketinin Linkedln sayfasında Xiaomi’nin resmi distribütörü olduğuna dair bir bilgi paylaşılmış durumda.

Ancak henüz resmi bir açıklamanın olmadığını ve bu bilginin doğruluğunun önümüzdeki günlerde belli olacağını da belirtelim.

Şu anda internet sitelerinde ürünü ithal eden firmalar veya kişiler tarafından satılan Xiaomi ürünleri, yakın zamanda ülkemizde birçok farklı mağazada yer alabilir. Tabii ki bu durumda fiyat politikasının da ne olacağı merak konusu.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...