İnsanlar YouTube’da Aylık 45 Milyar Saat Harcıyor

Share

YouTube’un CEO’su Wojcicki, YouTube’un sadece mobil cihazlardan aylık ziyaretçi sayısının 1.5 milyar olduğunu ve bu kişilerin de en az 1 saat vakit geçirdiklerini söyledi. Buna göre kullanıcıların bir ay içinde YouTube’a bakarak geçirdikleri süre toplamda en az 45 milyar saat.

YouTube’un CEO’su Susan Wojcicki, Youtube’un ayda 1.5 milyar kayıtlı kullanıcı tarafından ziyaret edildiğini açıkladı.

Wojcicki, “Bu dünyada her 5 insan 1’ine eşit. Bu insanlar ne kadar izliyor? Ziyaretçiler sadece mobil cihazlarından YouTube’da günde bir saatten fazla vakit geçiriyor” dedi.

Bu bilgiler hesaba döküldüğünde, insanlar YouTube’da bir ayda en az 45 milyar saat vakit harcıyor. Ve bu veri, sadece mobil cihazlarından YouTube’a bakan kayıtlı kullanıcılar için geçerli.

YENİ GELEN ÖZELLİKLE YOUTUBE’DA DAHA ÇOK VAKİT HARCANACAK

Bunun yanı sıra YouTube videolarını Facebook üzerinden, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarından izleyenler de mevcut.

Wojcicki, “Geçen sene YouTube uygulaması üzerinden direkt olarak video paylaşma özelliğini duyurduk. Birkaç hafta içinde Latin Amerika’da ve ABD’de kullanılabilecek” dedi.

Bunun anlamı da insanlar YouTube’da daha da çok vakit harcayacak.

Sputniknews

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...