Samsung Galaxy S8 Mini Geliyor

Share

Şu sıralar yeni amiral gemisi telefonu Galaxy Note 8 ile ilgili çalışmalarını sürdüren Samsung’un yeni bir telefon hazırlığı içinde olduğu ortaya çıktı. Galaxy S8 modeliyle büyük bir başarıya imza atan Samsung’un bu modelin ardından kardeşi Galaxy S8 mini’yi de piyasaya süreceği konşululuyor.

Galaxy S8’in her türlü zorlu koşula dayanıklı versiyonu Galaxy S8 active ile ilgili çalışmalarını da tüm hızıyla sürdüren Samsung, Galaxy S8 mini modeliyle de yüksek satış rakamlarına ulaşacağını söylemek mümkün.

Gelen son bilgilere göre Galaxy S8 mini gücünü Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisinden alacak. Bu işlemciye 4 GB’lık RAM’in eşlik edeceği telefonda 32 GB’lık dahili hafızanın kullanılması bekleniyor. Galaxy S8’de 5,8 inçlik ekran yer alırken mini modelinde 5,3 inçlik Infinity Display ekranın tercih edileceği belirtiliyor. Tasarım açısından Galaxy S8 ile aynı olmasını beklediğimiz Galaxy S8 mini’de Galaxy S8’de olduğu gibi 12 megapiksel Çift Piksel kameranın bulunacağı dile getiriliyor. İlk etapta Güney Kore’de piyasaya sunulacağı ifade edilen Galaxy S8 mini’nin ne zaman tanıtılacağı ise henüz bilinmiyor.

Log

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...