Youtube Yıldızı Stevie Ryan İntihar Etti

Share

Amerikalı ünlü komedyen Stevie Ryan, evinde kendisini asarak intihar etti. Stevie’ın bir süredir depresyon tedavisi gördüğü ortaya çıktı.

BÜYÜK BABASINI KAYBEDİNCE BUHRANA GİRDİ

Ünlü komedyenin birkaç günce ölen büyük babası hakkında ”Hayallerimin adamı artık sadece hayallerimde olacak ” twett’ini attıktan birkaç saat sonra Los Angeles’teki evinde kendini tavana asarak intihar etti. Stevie uzun bir süredir geçirdiği ağır deprasyon yüzünden tedavi gördüğünü sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaşmıştı.

DEPRESYON TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

Ünlü komedyen, i-Tunes hesabı üzerinden yayınladığı son röpörtajında, büyük babasının ölümün kendisini ne kadar çok üzdüğünü ve yaşadığı depresyonu nasıl ciddi bir şekilde tetiklediğini belirtmişti.

ÜNLÜLERİ TAKLİT EDİYORDU

Komedyenin ölümü yakınlarını ve hayranlarını yasa boğdu. Komedyenin hayranları üzüntülerini sosyal medya üzerinden dile getirdiler. Stevie, Justin Bieber ve Lady Gaga gibi ünlülerin taklidini yaptığı videolar sayasinde kısa süre içinde ünlenmişti.

Sondakika

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...