Samsung Galaxy On Max Tanıtıldı

Share

Samsung, teknik özellikleri ile dikkat çeken yeni akıllı telefon modeli Galaxy On Max’in duyurusunu gerçekleştirdi. İşte Samsung Galaxy On Max özellikleri ve tasarımı…

Her geçen gün yeni bir akıllı telefon modeli ile kullanıcıların karşısına çıkan ve geçtiğimiz günlerde Galaxy J5 Pro modelini tanıtan Samsung, bu kez yeni akıllı telefonu Galaxy On Max’ın duyurusunu gerçekleştirdi.

2015 yılında tanıtımı gerçekleştirilen Galaxy On serisinin yedinci üyesi ve Galaxy J7 Max ile birebir aynı özelliklere sahip olan Galaxy On Max, multimedya tutkunlarına hitap eden bir akıllı telefon.

Gelin, şimdi Samsung Galaxy On Max teknik özelliklerine ve tasarımına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy On Max özellikleri

5.7 inç büyüklüğünde 1920×1080 piksel yani Full HD çözünürlük sunan bir ekrana ev sahipliği yapan On Max, gücünü MediaTek tarafından geliştirilmiş olan Helio P20 işlemciden alıyor.

17-07/07/galaxy-on-max.png

16 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 8 adet Cortex A53 çekirdeğine ev sahipliği yapan Helio P20, grafik tarafında gerekli olan gücü Mali T880 MP2 GPU’dan alıyor.

32 GB’lık dahili hafızası microSD kart ile 256 GB’a kadar artırılabilen Galaxy On Max arka tarafında f/1.7, ön tarafında ise f/1.9 diyafram aralığına sahip olan 13 megapiksel çözünürlüğünde kameraya ev sahipliği yapıyor.

156.60 x 78.70 x 8.10 mm boyutlarında ve 178 gram ağırlığında olan akıllı telefon, 3300 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenirken Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile kutudan çıkacak.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...