iPhone 8, Ayna Tasarımıyla Mı Geliyor?

Share

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Apple’ın yeni akıllı telefonu büyük bir merakla bekleniyor. Çıkmasına birkaç ay kala iPhone 8’in detayları da netleşmeye başladı. Çerçevesiz ekranlı tasarımla fark yaratmayı hedefleyen cihazın ayrıca kablosuz şarj, hızlı şarj ve 3D yüz algılama gibi dikkat çekici özellikleri bir arada sunması bekleniyor. Teknik tarafta bu şekilde bazı özellikleri gün yüzüne çıkan iPhone 8’in şimdi de renk seçenekleriyle ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.

Apple her yıl piyasaya sürdüğü modellerde farklı renk seçenekleri sunarak heyecanı diri tutmaya gayret ediyor. Yeni bir iPhone almak isteyenler özellikle yeni çıkan renk veya renk seçeneklerinden birini tercih etmeye gayret ediyor. Dolayısıyla Apple her yıl kendi modasını oluşturmuş oluyor. Bu yıl iPhone 8’in ayna görünümünde bir renkle geleceği belirtiliyor. Telefonun arka kısmının ayna şeklinde yansıtıcı olacağı söyleniyor. Daha önce iPod için aynalı tasarımı kullanan Apple’ın böylece iPhone’a da aynı tasarımı getireceği konuşuluyor.

Daha önce iPhone 8’in siyah ve beyaz renk seçenekleri görünmüştü. Ayna görünümlü modelle birlikte 3 ayrı renk seçeneği olmuş oluyor. Diğer renk seçeneklerinin ise altın ve roze altın olabileceği düşünülüyor. Söylentilerin gerçeği yansıtıp yansıtmadığını hep birlikte göreceğiz.

Log

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...